Toñy Torres

Salaku jalma anu resep kana tuangeun anu saé, kuring nyatakeun yén kuring resep pikeun masak sacara umum. Dina pilihan produk sareng campuran rasa, kuring mendakan waktos kreativitas sadidinten. Di dieu kuring ngabagi piring sareng resep anu kuring resep, campuran asakan tradisional sareng asakan internasional.