Encarni

Halo nami abdi Is Encarni sareng kuring yuswa 27 taun (ayeuna). Kuring resep dapur ti saprak kuring alit sareng kuring henteu sieun asup ka dinya pikeun ékspérimén sareng tuang, sanaos sadaya resep bagian anu kuring pikaresep nyaéta tuang, asakan anu pang manisna anu tiasa didamel. Kuring miharep anjeun sadayana resep resep anu kuring terbitkeun sareng anjeun didorong pikeun ilubiung iraha anjeun tiasa.