Ana sareng Asu Chamorro

Kami dua sadérék Andalusia gélo masak. Hobi ieu parantos aya sareng urang ti saprak urang janten mandiri sareng urang sadar kumaha saé tuangna di bumi ... Nalika éta kami mimiti ngaco di dapur sareng terasrasakeun. Saprak harita kami nyerat La Cuchara Azul dina blog urang.