Flan coklat tanpa oven

Flan coklat tanpa oven, dessert saderhana sareng euyeub khususna pikeun anu resep coklat, pikaresepeun. Éta disiapkeun ku sababaraha bahan sareng éta saé pisan. Flan tradisionalÉta disiapkeun dina oven dina bain-marie, ieu langkung saderhana. Éta ogé tiasa didamel tanpa endog sareng disiapkeun ku gelatin, curd atanapi sapertos anu ieu kuring parantos siapkeun.
Flan coklat nyaéta dessert idéal pikeun barudakÉta krim sareng euyeub pisan, anjeun tiasa nganggo coklat susu atanapi coklat tua, anjeun tiasa nyimpen caramel cair, sanaos kuring henteu nambihan.

Flan coklat tanpa oven
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 liter susu
  • 4 konéng endog
  • 4 séndok bubuk koko
  • 4 séndok tipung jagong (Aci)
  • 125 gr. tina gula
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun flan coklat tanpa oven, mimitina urang bakal nempatkeun panci kana seuneu kalayan ¾ bagian tina liter susu, tambahkeun gula. Urang bakal aduk, urang bakal ngagaduhan panas anu sedeng. Urang bakal nempatkeun sésa susu dina mangkok.
  2. Kami misahkeun bule sareng konéng endog.
  3. Urang bakal nempatkeun konéng dina mangkok tempat urang ngagaduhan susu, aduk sareng campuran. Dina mangkok anu sami urang bakal nambihan 4 sendok tipung jagong. Kami aduk, urang gaul dugi sadayana leyur.
  4. Dina panci anu urang aya dina seuneu, urang bakal nambihan bubuk koko sakedik-sakedik, urang bakal aduk dugi sadayana leyur.
  5. Sakali coklat parantos leyur, urang tambahkeun mangkok tempat urang ngagaduhan susu, sareng endog sareng tepung jagong, kana panci.
  6. Kami nyampur sadayana dugi ka kandel, nalika éta kandel urang miceun sareng ngeusian sababaraha gelas nganggo krim coklat. Urang ngantepkeun aranjeunna ambek teras nahan aranjeunna dina kulkas.
  7. Kami ngalayanan !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adriana cenahna

    Ieu sanés flan, ngan krim pastry coklat, beunghar tapi sanés flan !!