Rebana Eyang ku croutons

Stew kalayan croutons

Hello sadayana! Mimiti, kéngingkeun kuring masihan anjeun salam taun énggal. Mugi-mugi taun 2013 ieu pinuh ku kabagjaan, kaséhatan sareng damel pikeun anjeun sadayana !!.

Kusabab anjeun pasti bakal jenuh ku seueur kaleuleuwihan sareng rupa-rupa tuangeun sapertos ieu, dinten ayeuna kuring parantos nyiapkeun resep ti anu lami, pout nini kalayan croutons sareng mi. Duduh kaldu anu saé sok saé pikeun tiis ieu sareng kanggo beuteung istirahat sareng istirahat tina seueur kaleuleuwihan.

bahan

Pikeun dasar kaldu rebus:

  • 300 g cikijang.
  • 2 liter cai.
  • 1/2 hayam atanapi hayam bikang.
  • 1 sapotong ham.
  • 1 sapotong daging sapi.
  • Tulang bodas (tulang leg babi dina uyah).
  • Tulang tonggong.
  • 1 sapotong iga.
  • 1 sapotong añejo.
  • 1 sapotong daging babi.
  • 2-3 kentang.
  • 2 wortel
  • 1 leek

Bahan Opsional:

  • Endog pindang
  • York ham.
  • Roti digoréng.
  • Mie.

Persiapan

Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta dasar anu saé kaldu rebus nini. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah ngaleueut kacang hayam wengi tadi, sahingga aranjeunna langkung lembut sareng parantos ngagandakeun jilidna. Saatos wengi ayeuna, urang badé nyeuseuh cépa sareng nyandak kana pot ku cai.

Sedengkeun anak hayam keur ngagolak urang ngumbah tulang, añejo sareng daging pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan uyah anu aranjeunna bawa sareng urang tambahkeun sasarengan sareng daging (hayam, daging sapi sareng ham) kana pot. Salaku tambahan, urang bakal mesék sareng ngumbah sayuran sareng kentang kalayan saé pisan sareng nambihan kana pot.

Nalika sagalana mimiti ngagolak, urang bakal ningali kumaha leutikna lapisan busa. Busa ieu hasil tina pangotor tina daging sareng tulang, janten kami bakal ngaluarkeun éta sadayana sareng séndok. Nalika henteu aya busa deui anu kaluar, urang bakal nutup kompor tekanan sareng nalika uapna dimimitian, urang bakal ngitung sajam.

Saatos jam éta urang bakal nyaring kaldu kana wadah anu sanés sareng nyayogikeun daging sareng sayuran kanggo dianggo dina waktos anu sanés. Dagingna dianggo dina resep anu sanés anu disebat baju kuno atanapi kanggo ngadamel croquettesAnjeun tiasa nganggo sayuran kanggo puree kanggo anu alit.

Sakali kalduna tapis, urang bakalan pot alit kanggo masak mi. Sakali mendidih, tambahkeun mi sareng asak sakitar 8-10 menit. Urang bakal nambihan ham, endog sareng roti digoréng kana batu.

Kuring miharep kalayan ieu resep rebus nini, beuteung anjeun istirahat sateuacan seueur pesta.

Inpormasi lengkep - Croquette hayam mini

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Stew kalayan croutons

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 360


Ale Jiménez

Kuring resep pisan masak ti saprak budak, ayeuna kuring bakti pikeun nyieun resep kuring sorangan sareng ningkatkeun sagala rupa anu kuring parantos pelajari salami sababaraha taun, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Peralias cenahna

    Kuring ogé nambihan bawang sareng sababaraha batang seledri sareng upami anjeun hoyong kaldu bodas pisan, tong nambihan wortel sareng trotter babi seger. Salam

    1.    Irene Arcas cenahna

      Kumaha alus Peralias !! Ideu anu saé, hatur nuhun kana bongbolongan. Wilujeng taun énggal, geulis.