Makanan pembuka roti puff gurih

puff pastry-asin Makanan pembuka roti puff gurih. Resep saderhana anu urang resep pisan, urang tiasa nempatkeun éta salaku pamula dina tuang atanapi salaku snack, kami bakal kaget tamu kami.

Dupi sababaraha pembuka anu gampang sareng rupa-rupa éta saé pisan pikeun nyiapkeun dina pésta atanapi acara khusus. Kami tiasa ngeusian seueur hal, pastry puff pisan serbaguna sareng éta saé pisan sareng seueur bahan, di dieu kuring bakal ninggalkeun anjeun anu paling dikenal.

Makanan pembuka roti puff gurih
Author:
Jenis resép: Napsu
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 lambar pastry puff persegi panjang
  • endog 1
  • Kéju parut
  • Sikina wijén
  • Frankis sosis
  • Chistorra
  • Ham amis
  • Daging babi
  • Kejo diiris
Persiapan
  1. Kami nempatkeun oven kana panas kana 190ºC.
  2. Urang nyiapkeun loyang ku lambaran kertas.
  3. Urang motong unggal lambar pastry puff kana tilu strip.
  4. Dina unggal sapotong urang bakal nempatkeun ngeusian, dina hiji urang bakal nempatkeun franfurters, sapanjang pastry puff, urang cet sisina ku endog keok sareng gulungkeun deui saolah-olah éta gulung alit, potong-potong teras lebetkeun kana loyang.
  5. Anjeun kedah ngantunkeun sakedik pipisahan antara gulungan.
  6. Dina strip anu sanés urang nempatkeun chistorra sareng urang sami, urang ngagulung, motong sareng urang nempatkeun kana piring oven.
  7. Urang nutupan serat sanés puff anu sanés ku ham amis sareng lapisan kéju, gulung ka luhur, cet sisina saé supados tiasa diségel sareng diteukteuk, urang lebetkeun kana baki oven.
  8. Anu sanésna urang nyiapkeun éta sareng daging, urang nutupan salambar puff pastry sareng lapisan kéju anu sanés, urang gulung, potong sareng pasang dina piring.
  9. Siga ieu dugi ka réngsé nganggo roti puff.
  10. Kami cét sadaya pastry puff nganggo endog anu diteunggeulan teras lebet kana sababaraha kéju parut sareng siki wijén anu sanés, urang lebetkeun kana oven dugi ka coklat emas.
  11. Sareng aranjeunna bakal siap tuang, aranjeunna tiasa disajikeun panas atanapi tiis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.