Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Kadang-kadang urang aya sésana sareng urang henteu terang naon anu kedah dilakukeun atanapi urang hoyong masak sareng urang ngan ukur gaduh sababaraha bahan dina kulkas. Dina kaayaan sapertos kitu nalika imajinasi paling diperyogikeun, tapi anu pangsaéna nyaéta urang tiasa ngareuwaskeun diri sorangan resep anu teras dilebetkeun kana menu sering urang.

Dina hal ieu, naon anu kuring tinggaleun nyaéta sapotong hayam, khususna teh payu. Kuring ogé ngagaduhan bawang sakedik anu parantos motong tina waktos-waktos éta nalika kuring pikir «Kuring nempatkeun éta kumisan bisi»Sareng tungtungna kuring henteu nganggo. Ogé dina resep ieu kami ngalebetkeun turmerica rempah india dipikaterang sanés ngan ukur pikeun kauntungan ubarna, tapi ogé pikeun titik na aphrodisiac anu bakal masihan piring piring khusus.

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Gelar kasusah: gampang pisan

Waktos Persiapan: 10 menit

Bahan pikeun 1-2 urang:

  • 1 dada hayam
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • Sapotong tina bawang
  • Séndok tina minyak zaitun
  • Satengah séndok téh turmeric
  • Lada secukupnya
  • Sal secukupnya
  • Sakedik sakedik zaitun hideung

Elaborasi:

Simpen séndok tina minyak dina panci sareng ngantepkeun janten panas. Samentawis éta, motong éta cengkéh bawang bodas diiris sareng sapotong bawang di julienne. Nalika minyakna panas, tambih bawang bodas sareng bawang daun sareng biarkan bijil. Nalika siap nambihan dada hayam potong batu, éta turmeric, la pimienta, la kahayang jeung olives hideung. Tambihkeun 3 atanapi 4 séndok cai sareng ngantep sadayana asak dugi saosna ngirangan.

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Janten gampang sareng gancang, anjeun parantos gaduh ngeunah hayam aheng siap ngararasakeun.

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Dina waktos ngalayanan ...

Ngiringan sareng sangu pindang sareng, pikeun presentasi anu méwah, cobian nganggo a ring plating. Upami anjeun henteu gaduh anjeun tiasa nganggo a bola cangkir atawa sagelas leutik, kantun lebetkeun beas di jero, peres sakedik ku bantosan séndok, teras saksian dialungkeun kana piring. Pilihan iringan sanésna tiasa a kentang rebus alit atawa komo kiripik, tapi kalori bakal naék pisan.

Saran resep:

  • Daripada zaitun hideung anjeun tiasa nganggo héjo, beureum ... Anu anjeun paling resep.
  • Anjeun bakal tiasa ngaraosan ieu resep bahkan tanpa gaduh hayam sésa. Kantun mésér payudara anu anjeun peryogikeun sareng voila, tetep émut yén sababaraha menit deui bakal ditambihan kana asak.
  • Upami anjeun resep éta lada anjeun tiasa nambihan ciwit tina paprika kuat o paprika.
  • Anjeun tiasa nganggo potongan hayam sanés sanés payu, contona, pingping.

Pangsaéna…

Upami anjeun biasana ngagaduhan dada hayam anu beku atanapi pingping, éta tiasa disayogikeun dina kaayaan darurat, contona, upami tamu anu teu disangka-sangka datang. Ngan defrost ka payu sareng sakitar 15 menit anjeun bakal ngagaduhan piring gaya india tibatan ngaladénan sémah anjeun. Upami anjeun ogé ngalengkepan ménu sareng dessert anu saderhana sareng lezat, anjeun bakal janten host anu sampurna.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 190

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eneri cenahna

    Nya, kuring ngan ukur gaduh sababaraha eusian hayam anu kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna sareng ideu anjeun sigana pikaresepeun pikeun kuring. Abdi resep kunyit sareng kuring bakal nambihan paprika anu kuat sakumaha anu anjeun nyarankeun, sabab kuring resep cabé panas!

  2.   Dunya cenahna

    Anjeun bakal ningali kumaha ngeunah! Ngiringan ku sangu sakedik sareng tuang ku lampu sababaraha lilin. Sareng pikeun tuangeun tuang sababaraha strawberry dina coklat lebur (dugi ka satengah). Anjeun parantos gaduh tuangeun afrodisiak anu gampang sareng ekonomis. )

    Ucup geulis sareng hatur nuhun pisan kanggo sing mampir!

  3.   Violet cenahna

    Dimana kuring tiasa kunyit?
    Abdi resep resep tapi kuring bakal nambihan zaitun héjo kusabab kuring henteu resep anu hideung.
    Ucup

  4.   Ummu Aisyah cenahna

    Hai Violeta!

    Kalayan zaitun héjo éta bakal saé, anjeun bakal ningali ^ _ ^

    Anjeun tiasa kénging kunyit di El Corte Inglés, di Gourmet Club. Éta kendi kaca tina mérek Onena.

    Salam sareng hatur nuhun pisan kana komentarna :)

  5.   Violet cenahna

    Hai, hatur nuhun kana bantosan anjeun. Kuring ngadamel pikeun tuangeun sareng zaitun héjo sareng tétéla leres pisan. Tungtungna kuring naros ka réréncangan teras angkat mésér kunyit di pasar. hatur nuhun pisan

    1.    Ummu Aisyah cenahna

      Hai Violeta!

      Hatur nuhun ka anjeun, kuring bungah yén anjeun tiasa mendakan kunyit sareng anjeun tiasa resep resepna; )

      Salam sareng hatur nuhun pisan kana koméntar anjeun