Tip pikeun katirisan kéju seger

beku kéju seger

Dupi anjeun katirisan kéju seger? Leres anjeun tiasa. Upami anjeun parantos ngagaleuh bak tina kéju seger anu anjeun moal tuang, katirisan mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun ngalestarikeunana sareng ngagunakeunana nalika anjeun peryogi. Asal susu na ngadamel panyimpenan na hipu, tapi teu mungkin.

Kéju seger mangrupikeun kéju anu paling lemes. Aranjeunna tiasa tahan suhu anu handap, tapi aranjeunna tékstur sareng rasa bakal kapangaruhan sakali defrosted na henteu pikeun alus. Nanging, ku ieu diémutan, dinten ieu urang bagikeun sareng anjeun tip pikeun ngalaksanakeun éta ku cara anu pangsaéna.

Léngkah pikeun ngabekukeun kéju seger pisan saderhana sabab anjeun bakal ngagaduhan waktos pikeun mastikeun. Sateuacan anjeun gagal, tapi, aya sababaraha pertimbangan anu kedah diémutan. Anu kahiji nyaéta disarankeun ngan ukur pikeun ngabekukan produk anu seger, cocog kanggo dikonsumsi atanapi dianggo dina olahan sapertos salad pasta ieu. Kadua nyaéta anjeun kedah nyéépkeun kéju dina a jangka maksimum dua bulan.

beku kéju seger

Consejo

Tip pikeun katirisan kéju seger
Naha anjeun hoyong terang kumaha ngabekukeun kéju seger? Kami bagikeun sareng anjeun sababaraha tip pikeun ngalaksanakeun éta leres sareng tiasa ngagunakeunana nalika anjeun peryogi.
Author:
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Kéju seger
  • Kertas dapur nyerep
  • Bungkus plastik, kantong pos atanapi wadah kedap udara pikeun beku
Persiapan
  1. Kami miceun kéju seger tina kulkas sareng urang potong irisan kandel, sapertos dina gambar, engké tiasa dipiceun ku bagéan.
  2. Kami nempatkeun keureut ieu dina kertas nyerep sareng urang garing pisan ku mencétan enteng pikeun ngabekukanana ku jumlah cai anu minimum supaya henteu kristalin.
  3. Saatos urang bungkus unggal potongan dina bungkus plastik sareng urang nempatkeun aranjeunna dina wadah. Anjeun tiasa ogé langsung beku dina kantong kedap udara
  4. Akhirna urang lebetkeun kana freezer sareng urang ngonsumsi éta dina dua bulan ka payun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.