Nanas sareng pelem salad nyegerkeun!

Nanas sareng pelem salad

Kami parantos ngaluncurkeun usum panas sareng térmométer nyirian suhu luhur di panjuru Spanyol. Pikeun meranganana dina méja, salad sok ditepikeun salaku starter anu saé. Komo deui upami ngandung buah seger sapertos ieu nanas sareng pelem. Salad anu saderhana pisan sareng seger pisan!

Ranjang apu, pelem sareng sababaraha irisan nanas ngadamel Kombinasi nyegerkeun sareng pinuh ku warna. Disarankeun nganggo buah seger, tapi anjeun tiasa teras nganggo buah kaléng sapertos anu biasa. Kali ieu kuring nganggo kaleng nanas alami dina jus na nyalira sareng dianggo ieu pikeun ganti baju.

bahan

Pikeun duaan

  • 3 sakeupeul apu
  • 1 manggu sedeng
  • 4 irisan nanas
  • Minyak zaitun tambahan
  • Cuka balalsam
  • Lada
  • Sal
  • Jus nanas

Ngubaran

Urang ngumbah apu. Kami ngalakukeunana lambaran-lambaran handapeun aliran cai tiis. Teras we solokan sareng dianggo kanggo nyiptakeun ranjang dina mangkok salad.

Urang nyiapkeun ganti baju kalayan tambahan minyak zaitun parawan, cuka, uyah sareng cabé sareng bumbu apu

Urang motong pelem sareng nanas anu diiris, sareng urang nempatkeun kana apu. Janten rada kreatif, éta salawasna saé pikeun ngurus presentasi.

Akhirna urang tuang potongan buah sakedik tina jus nanas pikeun ningkatkeun rasa amis na.

Nanas sareng pelem salad

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Nanas sareng pelem salad

Waktos Persiapan

Total waktos

Kilokalori per porsi 98

kategori

Salat, Resep enteng

Maria vazquez

Masak parantos janten karesep kuring ti saprak budak sareng kuring ngajantenkeun burit indung kuring. Sanaos teu aya hubunganana sareng profesi ayeuna mah, masak ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   AGAMA cenahna

    DARI SALAM EKUADOR JEUNG NGABAKSA Pikeun ngabagi ieu rasa. Kuring parantos ngaraosan resep ieu, saé pisan sareng ngeunah! Jaga nerbitkeun resip ieu sareng buah anu hadé pikeun kaséhatan anjeun. PENDAK DEUI ENGKÉ