Smoothie sareng minyak sayur oatmeal

Smoothie sareng smoothie oatmeal

Jus sareng smoothie anu nyampur bubuahan, sayuran bahkan séréal sapertos kieu cara anu saé pikeun nyandak sadaya vitamin, mineral sareng nutrisi anu urang peryogikeun unggal dinten. Bungbuahan sacara umum, ngandung sajumlah ageung vitamin penting sareng mineral, hampang sareng gampang dicerna. Tapi dina sababaraha waktos, sesah nyandak sadaya potongan buah anu disarankeun.

Kusabab kitu, nyandak buah atanapi sayuran dina bentuk lemes atanapi jus mangrupikeun cara anu sampurna pikeun mastikeun yén anjeun nutupan sadaya kabutuhan gizi. Ogé dina hal ieu, anu ngocok ngagaduhan basis inuman kécap janten sampurna pikeun aranjeunna anu nuturkeun pola dahar vegan. Di sisi anu sanésna, oatmeal mangrupikeun séréal anu lengkep sareng séhat pisan. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aing anu séhat ieu sampurna pikeun ngamimitian poé kalayan énergi anu dibutuhkeun ku kahirupan. Tanpa ado salajengna urang turun ka dapur!

Smoothie sareng minyak sayur oatmeal
Smoothie sareng minyak sayur oatmeal
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Smoothies sareng Jus
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 ml inuman kécap atanapi inuman sayuran sanés
  • samangkok gandum ngagugulung
  • 3 keureut nanas alami
  • séndok madu atanapi sirop agave
  • 3 buah strawberry
  • satengah sendok jahé taneuh
Persiapan
  1. Mimiti urang badé nempatkeun serpihan gandum dina gelas adun sareng adun dugi ka kéngingkeun bubuk tipung.
  2. Upami urang ngagaduhan gandum dina format tipung, urang tiasa ngalangkungan léngkah sateuacanna.
  3. Ayeuna, urang tambahkeun inuman oat kana gelas adun sareng sambel sababaraha detik.
  4. Kami ngabersihan strawberry kalayan saé pisan sareng nambihan kana campuran.
  5. Rendang nanas ku ati-ati pikeun nyabut sadaya kulit kalayan saé pisan sareng nambihan kana gelas.
  6. Salajengna, urang ngéléhkeun pisan dugi ka ngocok krim.
  7. Tambihkeun jahé taneuh sareng séndok madu sareng sambel deui.
  8. Urang tiasa nambihan langkung oat atanapi inuman kécap langkung, gumantung kana ketebalan anu dipikahoyong.
  9. Inuman tiis pisan sareng konsumsi anu anyar disiapkeun pikeun ngaraosan sadayana sipatna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.