Gandum lengkep dieja muffin tipung

Gandum lengkep dieja muffin tipung

Dinten ayeuna, Minggu, urang ngaraosan Resep Masak ku ieu muffin tipung dieja. Muffin saderhana tapi sampurna pikeun nyorot sarapan atanapi kopi di tengah siang sareng anjeun tiasa masihan aroma anu béda-béda numutkeun selera anjeun.

Di bumi kami parantos nganggona jeruk zest pikeun rasa aranjeunna, tapi anjeun tiasa nganggo jeruk nipis sareng / atanapi nambihan ésén vanili sakedik. Éta masalah nyobian sareng milari naon anu anjeun paling resep. Dasar muffin ieu saderhana pisan sahingga anjeun tiasa maénkeun kalayan tambahan ieu.

Sareng leres, anjeun ogé tiasa ngagabungkeunana Kiripik coklat. Pikeun kuring aranjeunna ogé teu kaampeuh ku kiripik tapi kadang kuring resep deui kana dasarna, kana klasik. Naha anjeun wani nyobian muffin tipung dieja ieu? Hayu urang terang upami anjeun ngalakukeun!

Resepna

Gandum lengkep dieja muffin tipung
Muffins Tepung Tepung Anu dieja Gandum ieu saé pikeun ngubaran soré. Komo deui upami anjeun ngiringan ngopi.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 12
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 170 g. tipung dieja
  • 8 g. kapang kimia
  • 2 endog L
  • 150 g. panela
  • 80 g. Tina minyak zaitun
  • 125 g. susu
  • Mesek tina jeruk
  • Gula bodas pikeun lebu
Persiapan
  1. Kami nyampur ragi sareng tipung dina mangkok.
  2. Dina sanésna, urang ngéléhkeun endog kalayan panela dugi ka campuran buih sareng nyungkeun jilid na.
  3. Saatos urang tambahkeun minyak zaitun dina benang bari urang terus ngéléhkeun.
  4. Sakali minyak diintegrasikeun, urang tambahkeun susu sareng jeruk jeruk sareng ngéléhkeun deui sababaraha detik.
  5. Kami ngempelkeun campuran tipung sareng ragi diayak kana campuran sakedik-sakedik, ngajantenkeun gerakan nutupan ku spatula dugi dicandak campuran homogen.
  6. Sakali réngsé, urang nutupan mangkok ku bungkus plastik sareng Hayu deui éta dina kulkas sajam.
  7. Saatos waktos urang nyandak adonan tina kulkas sareng aduk sakedik ku spatula. Kami preheat oven ka 200ºC na urang nempatkeun kapsul kertas dina baki muffin logam.
  8. Teras urang ngeusian cetakan nepi ka tilu-suku kapasitasna sareng naburkeun gula di luhur.
  9. Rék Panggang muffins salami 15 menit tipung dieja atanapi dugi ka urang tingali éta coklat emas.
  10. Sakali kaluar oven urang ngantep aranjeunna istirahat salami 5 menit sateuacan leupaskeun aranjeunna dina rak kawat ambéh aranjeunna réngsé tiis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Susana cenahna

    Muffin saé pisan ku tipung dieja sareng gandum. Kuring parantos asak aranjeunna sareng duanana tipung sareng aranjeunna kaluar kalayan saé, tapi anu pangsaéna nyaéta langkung saé nutrisi, sabab tipung anu saé pisan ... lumayan tibalik tipung gandum saderhana anu henteu nguntungkeun nanaon.

  2.   Susana cenahna

    Atanapi naon panela?