Muffins sareng kenari

Dinten ieu kuring nyandak anjeun sababaraha nikmat muffin sareng kenari. Resép anu saé pikeun sarapan atanapi snacks. Ieu ogé diamis ku sirop maple, anu masihan rasa karamel roti bakar anu saé pisan.

Resep saderhana kalayan hasil anu saé, anu pantes dilakukeun. Dina waktos anu singget urang gaduh sababaraha muffin anu hébat, anu tiasa dijaga dina kaléng sareng tahan sababaraha dinten.

Muffins sareng kenari
Author:
Jenis resép: Postres
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 80 gr. mentega dina suhu kamar
  • 60 gr. gula beureum
  • Amplop gula vanili
  • 60 ml. sirop maple
  • huevos 2
  • 120 gr. Tina tipung
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
  • ciwit uyah
  • 2 séndok susu
  • 50 gr. kenari
  • 12 satengah kenari pikeun hiasan
  • Gula tipung
  • 12 kaleng muffin
Persiapan
  1. Urang bakal preheat oven kana 170ºC
  2. Kami nyandak mangkok teras nahan mantega, gula beureum sareng gula vanili.
  3. Kami nyampur sadaya-daya dugi urang kéngingkeun sadaya bahan anu dicampur ogé.
  4. Tambahkeun sirop maple, dua séndok susu, endog sareng sambel. Teras we nempatkeun tipung sasarengan sareng ragi sareng ciwit uyah sareng urang nambihan kana adonan sakedik sakedik sareng gaul sadayana.
  5. Rendang kenari, nyayogikeun sababaraha hiji pikeun ngahias muffin, tambahkeun kana adonan sareng aduk kanggo ngasupkeunna.
  6. Kami nempatkeun kapsul dina kapang atanapi dina piring oven sareng eusian dugi ka sakedik langkung ti satengah, dina unggal kapsul urang nempatkeun satengah kacang di tengah.
  7. Kami bakal nempatkeun muffin dina oven, saatos sakitar 15 menit anjeun bakal cucuk tengah muffin nganggo tusuk gigi, upami kaluar garing aranjeunna bakal siap, upami anjeun henteu ngantepkeunana sababaraha menit deui.
  8. Kami ngantep aranjeunna haneut sareng ngahias aranjeunna sareng gula kawung sakedik.
  9. Sareng siap tuang !!!
  10. Kalayan jumlah ieu 12 muffin kaluar

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.