Krim muffin, lembut sareng lemes pisan

Cupcakes krim

Muffin ieu parantos janten barang rumah tangga biasa saprak kuring mendakanana. Resep pangbasajanna kadang-kadang pangsaéna sareng muffin ieu mangrupikeun buktos anu saé; lembut sareng lemes pisan Aranjeunna salawasna hasil!

Éta muffin anu kuring ajak sadayana kalayan "sieun" bakalan dicobian. Kuku cupcakes dasar, anu ngan ukur nyéépkeun sakedik waktos kanggo ngukur jumlah anu dicirian dina skala. Naha anjeun wani nyiapkeun aranjeunna? Aranjeunna bakal janten sarapan sareng camilan biasa di bumi anjeun sareng muffin kacang coklat o Apel sareng kayu manis yén urang nembe parantos nyiapkeun.

bahan

Ngajantenkeun 20 muffin

  • huevos 4
  • 250 gram gula
  • 250 ml minyak sunflower
  • 100 ml krim cair 35% tina MG
  • 350 gram tipung pastry
  • 1 sachet tina kapang kimia
  • The zest tina 1 jeruk nipis

Cupcakes krim

Ngubaran

Kami ngéléhkeun ku rod listrik endog sareng gula dugi ka bodas sareng jumlahna dua kali.

Teras urang tambahkeun krim na, minyak kembang matahari sareng parutan jeruk nipis, sareng teunggeulan kalayan gancang dugi ka terintegrasi lengkep.

Kami ngempelkeun tipung sareng ragi diayak sakedik-sakedik sareng gaul sareng séndok kai dugi ka kéngingkeun massa homogen. Teras, urang ngantep éta istirahat langkung ti 10 menit.

Kami ngamangpaatkeun waktos ieu pikeun panaskeun oven nepi ka 210º.

Kana waktosna, urang tuang adonan kana kapang kertas pikeun muffin, kapang anu dina gilirannana bakal dipasang kana reses dulang muffin logam. Kami bakal tuang adonan anu diperyogikeun pikeun ngeusian 3/4 bagian tina masing-masing kapang, henteu deui. Salajengna, urang bakal naburkeun permukaan muffin sareng sajumlah gula.

Urang Panggang muffins 15 menit dugi ka coklat emas. Unggal oven beda-beda jadi anu mimiti, saatos 15 menit, cobian pok ku iteuk pikeun mariksa naha adonan parantos atos atanapi naha masih ngagaduhan waktos kanggo masak.

catetan

Nempatkeun kapsul kertas dina beusi anu rahasia nyaéta rahasia sahingga muffin déwasa sareng taburkeun gula anu diperyogikeun pikeun ngahontal pompadour ciri éta.

Inpormasi lengkep -Coklat sareng muffin kacang, khusus kanggo dinten Jumaah ieu sareng mimiti liburan

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Cupcakes krim

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 300

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   luis alvarez cenahna

    Abdi hoyong terang resep kanggo ngadamel pan france