Muffin kayu manis apel

Muffin kayu manis apel

Resep ieu pikeun Apple sareng Muffins Kayu Manis bakal kaget anjeun! Salian ti ngagabungkeun dua rasa anu parantos ngagoda, persiapan na nyaéta saderhana sareng gancang 15 menit kanggo nyiapkeun sareng 20 menit kanggo Panggang! Resep anu sampurna pikeun pemula dina dunya pembakaran.

nu bahan, biasa Di dapur mana waé, aranjeunna ogé maénkeun anu dipikahoyong sareng ulah sieun nalika maca "buttermilk", kuring nunjukkeun ka anjeun cara anu saderhana pisan pikeun nyieun di bumi! Resep anu matak héran jalma-jalma di bumi sareng tamu anjeun. Naha anjeun wani ngalakukeun éta lemon muffins? Turutan lengkah saderhana sareng cobian apel sareng muffin kayu manis ieu ayeuna. Éta tiasa kado Valentine anu saé!

Bahan (9 muffins)

  • 1 apel leutik
  • 85 g gula (+ 2 sendok pikeun lebu)
  • 1 séndok téh taneuh kayu manis
  • 140 g tipung
  • 1 / 2 séndok téh uyah
  • 1 séndok téh baking soda
  • 1 séndok téh gula vanili
  • endog 1
  • 50 g mentega krim
  • 125 g buttermilk (atanapi 125 g susu + 1 séndok lemon diperes)

Bahan Muffin kayu manis Apple

Ngubaran

Upami anjeun henteu mendakan buttermilk, mimitian persiapan resep ieu ku nyiapkeun di bumi. Ngagabungkeun 125 g susu sareng 1 séndok jus lemon anu anyar diperes sareng ngantep terjun salami 10 menit, tong diaduk! Ngamangpaatkeun sareng panaskeun oven dugi ka 180º.

Mesék apél sareng potong kana dadu leutik. Taburkeun aranjeunna sareng séndok téh kayu manis sareng séndok téh gula normal, gaul rata sareng cadangan.

Pasang tipung, 85 g gula, uyah, baking soda, gula vanili, endog entong keok, mentega krem ​​sareng buttermilk dina mangkok ageung. Campur sadayana saé dugi ka kénging massa homogen Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku sababaraha batang listrik dina kecepatan low!

Nalika anjeun kéngingkeun adonan homogén, tambahkeun buah batu apel anu parantos anjeun simpen sareng aduk séndok kai pikeun ngahijikeunana. Tuang adonan kana adonan kertas atanapi cetakan silikon. Eusian ampir nepi ka luhur, adonan henteu naék teuing, sareng taburkeun ku gula sareng kayu manis.

Panggang salami 20 menit dina jangkungna sedeng oven sareng parios nganggo awl upami leres pas. Upami kitu, angkat tina kompor sareng antepkeun éta tiis.

Ngadamel muffin apel sareng kayu manis

catetan

Pikeun kéngingkeunana mentega krim, potong mentega kana batu sareng lebetkeun kana gelombang mikro dina kagancangan maksimum sababaraha detik, dugi ka satengah na lebur. Candak kaluar sareng ngéléhkeun éta ku garpu, anjeun bakal kéngingkeun mentega sésana sareng tékstur krim anu anjeun peryogikeun pikeun resep ieu ngalembereh.

Inpormasi lengkep -Muffin jeruk nipis

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Muffin kayu manis apel

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 350

kategori

warung, Pastry

Maria vazquez

Masak parantos janten karesep kuring ti saprak budak sareng kuring ngajantenkeun burit indung kuring. Sanaos teu aya hubunganana sareng profesi ayeuna mah, masak ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.