Muffin badami

Muffin badami

Henteu aya anu langkung saé tibatan kueh garing homemade pikeun snack méwah. Kami biasana nganggo cupcakes Tapi dinten ieu kuring ngajukeun sababaraha muffin almond anu lezat, aranjeunna saderhana pisan sareng bakal nyéépkeun waktos sakedik pikeun nyiapkeunana, janten éta resep anu saé pikeun unggal dinten, bahkan buru-buru!

Rahasia muffin ieu nyaéta anu sipatna saderhana, tapi ku nambihan almond topping urang ngajantenkeun aranjeunna janten resep anu asli sareng lezat. Salajengna kuring bakal nyaritakeun kumaha nyiapkeun aranjeunna.

Tingkat kasulitan: Gampang

bahan

  • 60 ml krim cair
  • Séndok 1 madu
  • 110 gr gula
  • 150 gr kacang almond anu dikupas sareng dicincang
  • 350 gr tipung
  • 2 séndok téh bubuk bubuk
  • 1/2 séndok téh baking soda
  • endog 1
  • 80 ml minyak nabati
  • Susu 260 ml

Ngubaran

Dina panci urang tambahkeun krim, madu sareng almond, panas dugi ka ngagolak sareng urang bakal tetep dina seuneu sakitar tilu menit. Nalika urang parantos siap, urang nyayogikeunana. Di sisi séjén kami ngéléhkeun endog sasarengan sareng gula, minyak sareng susu, urang gaul tipung sareng bikarbonat sareng ragi sareng nambihan kana campuran tadi.

Nalika urang ngagaduhan sadayana urang bakal nambihan campuran kana cetakan, urang kedah ngeusian dua per tilu kapasitasna ngarah teu kabanjiran nalika naek. Kami nambihan sakedik campuran almentras, madu sareng krim anu urang simpen sateuacanna.

Ayeuna urang ngan ukur kedah nempatkeun cetakan dina oven anu parantos dipanaskeun sateuacan, bakar sakitar 20 menit sareng éta waé!

Inpormasi lengkep - Resep Pidéo: Chocolate Dipped Popcorn

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Muffin badami

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 250

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.