Moussaka pikeun pemula

Moussaka pikeun pemula

Sabaraha diantara anjeun anu kantos tuang tuangeun anu luar biasa anu luar biasa gastronomi Yunani? Sareng sabaraha diantara anjeun anu wani nyandak kuda Trojan di bumi? Pasti saeutik ... saeutik pisan ... sareng éra. Kusabab kitu kuring parantos lami hoyong bagikeun ka anjeun sababaraha pikaresepeun Hellenik sapertos kieu parantos lami. Moussaka pikeun pemula (Éta sapertos lasagna tapi tibatan ngagaduhan piring pasta éta ngagaduhan aubergine).

Kuring ngajantenkeun gampang pisan pikeun anjeun pikeun ngadorong anjeun ngeuyeuban buku masak anjeun. Anjeun parantos nyarios naon anu anjeun pikirkeun!

Moussaka pikeun pemula
Upami anjeun henteu kénging waktos munggaran sareng gastronomi Yunani, kuring nyarankeun anjeun luncat kana kolam renang kalayan resep Moussaka anu gampang pisan ieu pikeun pemula. Ngeunah!
Author:
Dapur: Yunani
Jenis resép: Carnes
bahan
  • cebollas 2
  • 4 cengkéh tina bawang bodas
  • ½ kg daging sapi cincang / domba
  • 1 kg aubergine (henteu leungit)
  • 1 tomat ageung dikupas
  • Mint seger
  • kayu manis
  • 2 wadah bechamel anu disiapkeun
  • Uyah sareng cabé secukupnya)
  • peterseli
  • ¼ sagelas anggur bodas
  • kéju parut (naon anu anjeun pikahoyong) Ha
Persiapan
  1. Sakumaha anjeun terang, dina moussaka kami ngagantikeun kotak pasta pikeun aubergine, janten kami bakal ngamimitian ku aranjeunna. Kami motong kana irisan kandel satengah cm sareng nempatkeun kana wadah anu manjang. Kami nambihan seueur uyah dina luhur sahingga aranjeunna ngaleupaskeun cai (urang ngantepkeun istirahat satengah jam atanapi langkung).
  2. Sakali waktos éta parantos kalangkung, urang ngumbah irisan aubergine kanggo miceun kaleuwihan uyah sareng garing nganggo kertas dapur. Dina wajan urang tambahkeun minyak zaitun kalayan seueur sareng tumis aubergine dugi ka coklat emas. Urang ngantepkeun aranjeunna "garing" deui dina kertas nyerep. Urang mesen.
  3. Urang rendang 2 bawang sareng tuang bawang bodas sakumaha saé anu kami kéngingkeun. Usum dagingna teraskeun masing-masing bahan dina mangkok.
  4. Dina panci, tambahkeun 3 sendok minyak sareng tambah bawang sareng bawang bodas. Hayu poach sareng sakali digoreng, tambahkeun daging domba (atanapi daging sapi). Tambihkeun mint, peterseli dicincang sareng séndok kanél. Hayu tumis pikeun 5 menit dina panas low, tanpa lirén aduk. Tambahkeun tomat anu dikupas dicincang sareng ¼ gelas anggur bodas. Hayu ngirangan (15-18 menit).
  5. Kami preheat oven dugi ka 180º C.
  6. Urang mimitian ku majelis: Urang ngolesan handapeun cai mancur ku sikat sareng minyak sésana tina aubergine. Urang pasang lapisan aubergine. Luhurkeun lapisan campuran sareng daging, anu salajengna nganggo béchamel sareng balikeun dugi ka aya 2 lantai. Tungtungna urang bérés ku lapisan akhir tina seueur bechamel sareng kéju parut.
  7. Kami nempatkeun dina oven 25 menit dina 180º sareng 5 menit kalayan modeu gratin dihurungkeun.
SILIH !!!!
    Inpormasi gizi per porsi
    Kalori: 120 x 100 gr

     


    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    Janten kahiji komen

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.