Monkfish sareng udang dina saos

Dinten ieu kuring masihan anjeun piring anu kuring teras-siapkeun hiji dinten tina perayaan ieu, sapiring Monkfish sareng udang dina saos, piring sederhana anu raoseun.
Lauk pisan ayana dina festival ieu sareng nyiapkeun piring anu saé henteu tiasa dituju sabab henteu pernah gagal. Monkfish nyaéta lauk daging anu kuat sareng ku gampang dicabut tulang tonggong anu cocog pikeun disiapkeun dina saos, tapi tiasa disiapkeun sareng lauk sanés sapertos hake, bream laut ...

Monkfish sareng udang dina saos
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 biarawan
  • Udang atanapi udang 2-3 per jalma
  • 1 cuttlefish ageung
  • 1 cebolla
  • ½ kilo tomat ditumbuk atanapi
  • 125 gr. tomat goreng
  • 1 gelas anggur bodas 150ml.
  • 3 potong roti goreng
  • 1 gelas kaldu (sareng tulang monkfish)
  • 3 séndok tepung
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Kanggo nyiapkeun piring monkfish ieu sareng udang dina saos, urang bakal ngamimitian ku nyiapkeun kaldu sareng tulang monkfish sareng sirah udang. Lebetkeun sakedik minyak dina panci, tumis sirah udang, tambih tulang biarawan sareng tutup ku cai. Tambihkeun sakedik uyah, ngantep éta masak sakitar 20 menit saatos mimiti ngagolak. Urang pareum sareng cadangan.
  2. Kami nempatkeun casserole kalayan minyak sakedik dina panas, urang ngalirkeun udang dina dua sisi. Kami nyandak sareng cadangan.
  3. Urang asinkeun biarawan, ngaliwat kana tipung sareng coklat dina panci anu sami sareng sakedik deui minyak. Kami nyandak sareng cadangan. Urang tumis cuttlefish di potong sareng ogé tumis sareng dicandak.
  4. Urang nyiapkeun saos, rendang bawang sareng nambihan kana panci anu sami dimana urang parantos ngébréhkeun lauk, urang tiasa nambihan sakedik deui minyak upami diperlukeun. Urang coklat sakedik sareng tambihan tomat, antepkeun masak, kuring nempatkeun roti dina hiji sisi kanggo roti bakar sareng ngantepkeun saos na kanggo dicampur.
  5. Nalika urang tingali éta saos na, urang nambihan kaldu sakedik sareng grind.
  6. Sakali ditumbuk urang tambahkeun anggur bodas. Kami ngantepkeun alkohol ngirangan salami sababaraha menit.
  7. Tambahkeun cuttlefish, saring kaldu sareng tambahkeun 1-2 gelas kaldu, ngantep éta masak salami 10 menit. Cuttlefish peryogi sakedik deui masak.
  8. Kami nambihan biarawan kana kaserol. Kami ngantunkeun sakitar 8-10 menit. Urang ngaraoskeun saos kanggo uyah.
  9. Nalika urang ningali yén biarawan éta parantos dipikahoyong ku urang, urang nempatkeun udang di luhur, mareuman sareng nutupan kasét sareng aranjeunna bérés masak.
  10. Sareng kaser monkfish kami saos sareng udang saos parantos siap.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.