Terong sakumaha pizza

Terong sakumaha pizza

Resep anu kami bawa ka anjeun ayeuna gaduh sababaraha hal anu kuat anu ngundang anjeun pikeun wengi ayeuna:

  1. Es sederhana tina ngalakukeun.
  2. Gancang jeung sababaraha bahan.
  3. Anjeun ngan ukur kedah motong hiji bahan, nambihan 3 deui teras nahan dipanggang.
  4. Es sana.
  5. Cara aslina éta barudak alit urang tuang deui sayuran sareng henteu seueur dahareun gancang-sampah.

Éta resep pikeun aubergines sakumaha pizza. Naon ieu hartosna? Éta di luhur éta ngagaduhan tampilan normal pizza sareng handap, tibatan mendakan adonan pizza, kami mendakan salaku dasar lembar aubergine anu teu ipis pisan sareng kandel pisan (ku sabab éta resep anu séhat sareng hypocaloric tina resep).

Upami anjeun hoyong terang kumaha kami ngalaksanakeunana sahingga barudak anjeun, dulur-dulur, incu tuang langkung seueur sayuran, pastikeun maca naon ieu di handap.

Terong sakumaha pizza
Pizza-terong ieu atanapi langkung saé, terong ieu salaku pizza bakal nyenangkeun sadayana, ti barudak dugi ka déwasa.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Verduras
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 aubergine
  • 4 séndok saos tomat
  • 8 irisan ham asak atanapi kalkun asak
  • Parmesan
  • Kéju parut
Persiapan
  1. Resepna saderhana: hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta nyeuseuh aubergine, motong tungtung, teras motong 4 irisan sanés ipis teuing atanapi henteu kandel teuing anu bakal dijantenkeun dadasar pikeun pizza-aubergine urang.
  2. Kami bakal nempatkeun éta dina loyang kanggo neraskeun nambihan bahan-bahanna.
  3. Dina unggal lambar aubergines, urang bakal nambihan 2 séndok saos tomat, 2 keureut kalkun asak atanapi york ham, Parmesan sareng akhirna, kéju parut.
  4. Kami bakal nempatkeun kana oven sareng ngantepkeun 180º C pikeun ngeunaan Minos 15-20.
  5. Sakumaha anjeun tiasa tingali, resep anu saderhana, gancang sareng murah.
catetan
Anjeun tiasa ngarobih kalkun atanapi ham kanggo jinis sosis anu sanés, tapi ieu mangrupikeun anu paling séhat.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 315

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.