Napolitans coklat mini

Napolitans coklat mini, dessert gancang kanggo ngiringan kopi. Nyiapkeun cuci mulut puff pastry saderhana sareng aranjeunna hébat, éta sok populer pisan, sabab éta tiasa didamel ku seueur keusikan, krim, coklat, selai ... ..

Kueangan puff ieu mangrupikeun hiji gigitan, éta beunghar sareng renyah, aranjeunna dieusi ku coklat, sabab ku coklat kemenangan tiasa dipastikeun. Salawasna saé upami aya pastry puff di bumi, éta tiasa ngaluarkeun urang tina kasulitan, naha éta amis atanapi asin.

Napolitans coklat mini
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 lambar puff pastry
  • 1 tablet coklat kanggo ngalembereh
  • 1 endog keok
  • 1 séndok tepung
  • Marmalade
  • mi coklat, almond ...
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun napolitans coklat mini, urang mimiti nempatkeun oven kana panas nepi ka 200ºC, kalayan panas luhur sareng ka handap.
  2. Kami nempatkeun tipung sakedik dina worktop, urang nempatkeun pastry puff anu tos rata di luhur.
  3. Kalayan cutter pizza atanapi péso anu seukeut ... Potong pastry puff nangtung janten 3-4 strip numutkeun ukuran anu anjeun pikahoyong sareng 3-4 sacara horizontal, bakal aya sababaraha kotak ukuran leutik.
  4. Dina unggal alun-alun urang nempatkeun hiji ons coklat, upami kotakna langkung ageung kami bakal nempatkeun potongan coklat anu langkung ageung.
  5. Urang mungkus potongan coklat nganggo pastry puff, kahiji hiji sisi ka jero teras sisi anu sanésna.
  6. Kami ngéléhkeun endog sareng ku sikat dapur, kami cet pastry puff sadayana janten anu coklat emas.
  7. Kami nyandak baki bakar, kami nempatkeun lambaran kertas pembakaran.
  8. Di luhurna kami bakal nempatkeun pastry puff sakedik.
  9. Urang lebetkeun kana oven, di tengah sareng angkat sakitar 15 menit atanapi dugi ka coklat emas.
  10. Nalika éta coklat emas urang ngaluarkeun dulang, cet panas nganggo sakedik macok teras lebetkeun sababaraha mi coklat di luhur atanapi almond anu digulung, gula. glas….
  11. Hayu tiis sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.