Mi wok sareng zucchini

Mi wok sareng zucchini

La asakan asia Éta langkung sering dipendakan dina ménu kami, sanaos sakapeung seueur bahan anu resep ieu biasana nempatkeun urang deui, kusabab urang henteu terang aranjeunna sareng henteu jelas pisan hasilna na.

Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan anjeun sababaraha mi Cina anu anjeun tiasa nyandak léngkah munggaran, sabab hiji-hijina kabaruan mie, sésana bahan parantos dipikaterang ku kami. Upami anjeun resep, anjeun tiasa nyobian nambihan anu énggal, sapertos sprouts buncis, contona. Anjeun bakal ningali kumaha sakedik-sakedik anjeun bakal raos pikeun jinis masakan ieu!

Tingkat kasulitan: Gampang

Waktos persiapan: 5 menit

Waktos Masak: 10 menit

bahan:

  • Mie
  • 1 zucchini
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • Satengah bawang
  • minyak
  • Sal

Elaborasi:

Urang tambahkeun sakedik minyak kana wok sareng ngantepkeun janten panas, teras urang tambahkeun cengkéh bawang bodas anu ditumbuk sareng bawang anu dadu. Nalika éta parantos urang tambahkeun zucchini diteureuy kana irisan sareng tumis kana panas anu saé pikeun sababaraha menit.

Tungtungna, tambahkeun sagelas cai sareng, nalika ngagolak, tambahkeun mi sareng uyah. Urang jaga seuneu dugi mie réngsé sareng éta waé!

Dina waktos ngalayanan ...

Hidangan dina mangkok sareng sumpit. Naha anjeun wani nganggo éta?

Saran resep:

Resep ieu didamel ku cara anu paling saderhana, tapi bahan-bahan sanés anu langkung has dina asakan Asia tiasa ditambihan sapertos kecap, supa, awi atanapi sprouts buncis.

Pangsaéna…

Éta saderhana pisan sareng sababaraha menit anjeun parantos siap tuang.

Inpormasi lengkep - Ramen (naon anu Naruto tuang) ku pulas buatan sendiri

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.