Méas sareng udang

Méas sareng udang Asakan Thailand dicirikeun ku low gajih sareng enteng pisan ogé ngandung nutrisi. Piring maranhanana dibumbui ku rempah-rempah anu beunghar sareng seueur sayuran, seafood sareng buah-buahan. Janten sampurna pikeun jalma anu hoyong ngawaskeun diétna.

Salaku tambahan, dinten ieu gampang pikeun mendakan jinis produk ieu dina permukaan anu ageung, janten moal hésé pikeun anjeun kéngingkeun bahan-bahan anu diperyogikeun pikeun ékspérimén di dapur anjeun. Hidangan piring ieu kanggo tuangeun khusus atanapi tuang sareng rerencangan, sareng anjeun bakal dijamin kasuksésan.

Méas sareng udang
Méas sareng udang
Author:
Dapur: Kadaharan Thailand
Jenis resép: Piring utama
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 g mi béas
  • 200 gram udang atah udang
  • ½ cabé beureum
  • ½ cabé hejo
  • ½ cabé bel konéng
  • ½ bawang
  • Minyak zaitun tambahan
  • Sambel kécap
Persiapan
  1. Mimiti urang badé masak mi béas, urang kulub panci kalayan seueur cai.
  2. Sakali cai na ngagolak, angkat tina panas sareng tambahkeun mi béas.
  3. Urang ngantep mi masak dina cai anu ngagolak sakitar 3 menit.
  4. Galur kalayan pitulung colander sareng ngumbah ogé ku cai tiis.
  5. Urang simpen bari cai na ngocor na ogé.
  6. Potong cabé sareng bawang kana strip ipis.
  7. Kami nempatkeun jet leutik minyak zaitun parawan dina wajan sareng ngagoréng sayuran.
  8. Tambahkeun ciwit uyah sareng tutup supados sayuran henteu kaduruk.
  9. Kami nempatkeun udang anu dikupas sareng dikumbah sareng masak sababaraha menit.
  10. Tambahkeun gerimis kecap anu saé sareng aduk rata.
  11. Tambahkeun mi béas kana wajan, campur sareng tambahkeun kécap upami diperyogikeun.
  12. Kami nutupan supados sadayana dipanaskeun kalayan leres sareng éta waé!
catetan
Upami anjeun resep lada, anjeun tiasa nambihan cabe rawit kana sambel udang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.