Medali hayam garing kalayan kikos

Medali hayam garing kalayan kikos

Dina kasempetan-acara tinangtu urang ngadamel pangisi atanapi dada hayam roti kalayan ngan ukur endog sareng breadcrumbs. Nanging, dinten ieu kami masihan anjeun trik supados eusian éta sareng dada langkung seueur deui renyah sareng ngagaduhan rasa anu bénten, janten camilan anu saé.

Ngan dina satengah jam anjeun bakal gaduh tapa, montadito atanapi starter panas kanggo waktos éta nalika anjeun henteu resep resep tuang atanapi tuang pisan. Atanapi, kanggo nalika réréncangan sumping sareng kami hoyong ngareuwaskeun aranjeunna ku anu benten.

bahan

  • 2 dada hayam.
  • 2 endog.
  • 1 bungkus kikos alit.
  • Sababaraha breadcrumbs.
  • Minyak sunflower.

Persiapan

Mimiti, urang kedah mash kikos. Pikeun ngalakukeun ieu, kami bakal nganggo thermomix atanapi panambang, tapi upami anjeun teu ngagaduhan alat ieu, bantosan anjeun sareng mortir saumur hirup. Éta kedah bubuk tipis, sanaos sababaraha potongan henteu janten masalah yén éta ageung pisan.

Saatos urang bakal motong dada hayam kana medali atanapi keureut kandel. Dina hal ieu, anjeun kedah ngaleupaskeun sirloin leutik anu dibawa hayam sareng nyayogikeun éta pikeun resep anu sanés atanapi ogé dilapis ku cara kieu.

Teras urang bakal ngéléhkeun endog sareng gaul kikos ditumbuk ku sakurang roti. Kami beuleum unggal medali hayam kana endog teras ku kikos teras urang angkat.

Tungtungna, urang bakal ngagoreng sadayana medali dina réa kembang matahari atanapi minyak zaitun. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngiringan nganggo saos.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Medali hayam garing kalayan kikos

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 389

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.