Mangpaat susu almond

kauntungan-susu

Urang sadayana terang yén konsumsi susu atanapi béntenna tina susu tiasa manpaat pikeun awak kusabab éta nyayogikeun sajumlah ageung nutrisi ogé kalsium pikeun tulang, tapi aya seueur jalmi anu teu sabar laktosa sareng henteu sabar waé Éta sababna aya sababaraha jinis susu asal tutuwuhan di pasar tibatan sato, sapertos susu almond atanapi ogé kécap.

Janten, bejakeun yén susu almond ngandung sadaya nutrisi penting pikeun tumuh tulang anu saé, sabab saimbang, alami sareng teu ngagaduhan bahan pengawet atanapi bahan tambahan anu tiasa ningkatkeun koléstérol atanapi ngarusak lambung jalma anu nginumna, janten idéal ogé pikeun anu celiac.

Dina cara anu sami, kedah dicatet yén susu ieu leres-leres nguntungkeun pikeun awak sabab éta ngatur tingkat koléstérol getih, nyumbang kana awak tingkat super kalium, ngabantosan peujit pikeun ngatur normal, nyingkahan utah atanapi diaré, ogé ngécéskeun gastroenteritis di jalma anu burih sénsitip.

susu-almond

Di sisi anu sanésna, éta ogé kedah disebatkeun yén susu almond ngandung seueur serat, hal anu ogé diperyogikeun ku awak sapopoé sahingga gerakan peujit leres, Janten nyandak éta sapopoé sareng diét saé anu saé mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun henteu tiasa sabar susu sapi normal, sahingga anjeun tiasa masihan tulang anjeun pikeun vitalitas anu diperyogikeun.

Ogé, anjeun kedah terang yén salian ti kalium, kalsium sareng seratÉta ogé ngandung karbohidrat, lemak, vitamin A, E, B2 sareng B1, ogé beusi, natrium sareng fosfor, anu idéal pikeun vegetarian, sabab sakumaha urang parantos nyarios yén éta asalna tina sayuran, asalna tina almond. Janten ngenalkeun kana tuang diet anjeun bakal janten pilihan anu pangsaéna pikeun raos hébat di jero sareng luar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Magic Eventosmxl cenahna

    Halo, poin anu saé, ideu ngonsumsi jinis susu éta ti jaman ka jaman ngajantenkeun kuring pikaresepeun