Mangpaat minyak kalapa

kauntungan-cooc

Nalika urang nyarioskeun manpaatna tuangeun, urang teras mendakan produk pangsaéna pikeun ngalengkepan tuangeun sadidinten anu biasana urang damel pikeun tuang siang atanapi tuang, tapi urang henteu kantos lirén ningali naon sipat atanapi manpaat anu tiasa dicandak bahan ieu dina awak urang , kanggo anu ti dieu urang nunjukkeun ka anjeun anu mana kauntungan utama minyak kalapa.

Janten, béjakeun yén minyak kalapa saé pikeun kulit, tapi éta ogé mangrupikeun jinis lemak jenuh anu tiasa manpaat pisan kana sistim imun, Nyingkahan masalah kaséhatan sapertos kaleuwihan koléstérol atanapi masalah jantung, hatur nuhun kanyataan yén komponénna ngatur éta saé pisan.

Dina cara anu sami, éta ogé kedah dicatet yén minyak kalapa Éta diwangun ku asam lemak ranté sedeng, nyaéta sipatna gaduh sipat antimikrobial, sareng sampurna dicerna ku awak, sabab nalika dicerna sacara alami mantuan nyiptakeun pertahanan antibakteri sareng antivirus, sabab ngandung asam laurat, asam capric sareng asam caproat.

minyak kalapa
Di sisi sanésna, saé anjeun ogé terang yén sadaya minyak, boh anu asalna ti sayuran sareng anu asalna tina sato, ngagaduhan kadar lemak anu langkung luhur tibatan minyak kalapa, anu ngandung ngan 6,8 kalori per gram anu ieu, maka éta ogé dianjurkeun pisan dina diet leungitna beurat, kumargi séndok tina minyak ieu ngan ukur nyumbangkeun 68 kalori dina awak.

Kitu ogé, anjeun kedah terang yén upami anjeun henteu acan nyobian atanapi ngenalkeun minyak kalapa kana diet anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun éta, sabab salian ti nyayogikeun énergi, ngirangan panyakit sareng ngadalikeun koléstérol, Kusabab éta ningkatkeun pengeluaran métabolik sahingga anjeun ngaduruk kaleuwihan kalori. Minyak kalapa ogé ngajagaan ngalawan panyakit sapertos diabetes, kanker atanapi panyakit degeneratif, disarankeun pikeun nyandak dina sagala umur, sahingga ngahontal kasihatan anu dipikahayang.

Sumber - awartandosalud


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.