Mangkuk yoghurt sareng strawberry sareng anjir

Mangkuk yoghurt sareng strawberry sareng anjir

Teu kedah ngahesekeun nyiapkeun camilan anu saé. Mangkuk sareng yogurt salaku basa tiasa nyababkeun sababaraha kombinasi sapertos anu parantos urang tingali dina resep Masak. Naha anjeun émut ka gelas kabiasaan apel, yoghurt sareng kacang anu urang siapkeun dua taun ka pengker? Kumaha upami cangkir pir sareng yoghurt Yunani?

Dinten ieu kami bet dina kesederhanaan sareng mangkok ieu tina yoghurt sareng strawberry sareng anjir. Kombinasi anu urang resep pisan di bumi kusabab strawberry sareng murangkalih urang mangrupikeun produk anu amis pisan. Ku cara éta henteu diperyogikeun pikeun nambihan gula kana persamaan.

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, olahanana saderhana pisan, namung campuran sadaya bahanna. Di bumi kami resep ngalaksanakeunna satengah jam sateuacan tuangeun, kadua supados yogurt janten marahmay sahingga strawberry ngaleupaskeun jusna. Kami ogé biasana tambahkeun bahan kaopat kana mangkok ieu, naha anjeun wani nebak naon éta?

Mangkuk yoghurt sareng strawberry sareng anjir
Anjeun tiasa ngaladénkeun mangkok ieu yoghurt sareng strawberry sareng anjir salaku tuangeun atanapi nikmati salaku camilan. Nyiapkeun dina 5 menit.
Author:
Jenis resép: kadaharan panungtup
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 yoghurt alami
  • strawberries 10
  • 4 buah ara garing
  • ½ séndok téh sari vanili
Persiapan
  1. Urang motong strawberry dina potongan sareng buah anjir garing janten satengah.
  2. Kami nempatkeun aranjeunna dina mangkok na urang tambahkeun yogurt. Hayu nangtung 20 menit.
  3. Saatos urang tambahkeun hakekatna vanili sareng aduk.
  4. Kami ngaraosan mangkok yoghurt sareng strawberry sareng anjir.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.