Macaroni nganggo wortel sareng dadu

Macaroni kalayan wortel sareng batu ham

Naha anjeun émut ka wortel gelombang mikro Naon anu kuring ngajarkeun anjeun pikeun nyiapkeun sababaraha minggu ka pengker? Upami anjeun teu acan kagungan waktos kanggo nyobaan, ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngalaksanakeunana! Kami bakal ngagunakeunana pikeun nyiapkeun piring pasta lengkep: macaroni sareng wortel sareng kubus ham.

Piring pasta ieu ngagaduhan basa sayur alus. Kuring parantos ngalebetkeun kana bawang, cabé sareng bawang anu sami teras nambihan wortel alami anu diasakan dina gelombang mikro. Ku cara ieu urang kéngingkeun sadayana sayuran janten lembut dina genep menit, ngajantenkeun piring ieu mangrupikeun alternatif anu saé pikeun jaman harita nalika urang kirang waktos.

Di bumi urang tuang pasta saminggu sakali sareng urang sering dilakukeun ku cara ieu, ngagabungkeun sareng sayuran anu asak atanapi dipanggang. Éta ngan ukur salah sahiji tina seueur pilihan anu urang gaduh; urang ogé tiasa nyiapkeun aranjeunna kalayan saos kéju o gratin sareng chorizo ​​sareng tomat.

Resepna

Macaroni kalayan wortel sareng batu ham
Makaroni wortel sareng tacos ham ieu mangrupikeun alternatif anu gancang sareng séhat pikeun tuang kulawarga urang.
Author:
Jenis resép: kueh garing
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 180 g. macaroni
  • 2 séndok minyak parawan tambahan
  • 1 cebolla
  • 2 cabé héjo
  • 1 leek
  • 50 g. kubus ham
  • 1 gelas saos tomat
  • Cabé hideung
  • 4 wortel ka alam (tingali resep)
Persiapan
  1. Rendang bawang, cabé sareng bawang. The tumis sareng minyak zaitun tambahan parawan dina panci salami 8 menit. Kami nyandak waktos kanggo nyiapkeun wortel dina gelombang mikro.
  2. Saatos 8 menit urang tambihan batu ham sareng urang tumis sababaraha menit.
  3. Saatos urang tambahkeun saos tomat, cabe hideung sakedik sareng masak sakitar 10 menit.
  4. Sedengkeun, urang masak pasta dina seueur cai asin nuturkeun naséhat pabrikan.
  5. Sakali pasta asak, urang solokan sareng lebetkeun dibarengan wortel kana wajan. Campur sareng masak sadayana pikeun menit.
  6. Kami nyayogikeun makaroni nganggo wortel sareng batu ham anu énggal.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.