Macaroni sareng Bolognese cara kuring

Macaroni sareng Bolognese cara kuring Anu bolognese atanapi bolognese Éta saos anu biasa dianggo ngiringan pasta. Saos kandel seueur dianggo di daérah caket Bologna, anu bahanna utuh nyaéta daging cincang, beuteung babi, saos tomat sareng sayuran sapertos wortel, seledri sareng bawang.

Di unggal imah versi Bolognese anu sanés disiapkeun, atanapi sababaraha! Abdi resep nampilkeun daging sapi taneuh sareng éta ngagaduhan rasio 3: 2 sapi sareng babi. Kuring biasana ngagantikeun daging babi pikeun chorizo ​​sareng henteu sapertos anu disarankan ku sadayana, kuring langkung resep rendang sababaraha sayuran kana potongan anu langkung ageung supados tiasa ditingali.

Ogé, minggu kamari ieu Abdi nyobian nambihan susu, Naha anjeun kantos ngalakukeun éta? Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nambihan susu ka urang Bologna sareng kuring resep hasilna. Kumaha anjeun nyiapkeunana? Naha anjeun resep kumaha kuring masak lalaunan dina panas anu handap upami anjeun ngagaduhan waktos?

Resepna

Macaroni kalayan bolognese cara kuring sareng chorizo
Cara macaroni sareng bolognese ieu mah nyaéta pilihan anu saé upami anjeun hoyong ngaraosan piring pasta akhir minggu ieu.
Author:
Jenis resép: kueh garing
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 2 bawang sedeng
  • 1 cabé bel héjo
  • 1 zanahoria
  • Uyah sareng cabé
  • 2 cengkéh bawang bodas dicincang
  • 6 irisan chorizo
  • 300 g. Daging cacag
  • 1 séndok téh oregano garing
  • 1 gelas susu sadayana
  • 400 g. tomat ditumbuk
  • Macaroni
Persiapan
  1. Urang rendang sayuran. Abdi resep rendang bagian tina bawang sareng cabé ku cara anu kasar janten aranjeunna ditanggap engké sareng sésana pisan dikincir.
  2. Dina panci urang panaskeun minyak na tumis bawang, cabé sareng wortel salami 5 menit.
  3. Usum, urang ngasupkeun bawang bodas sareng chorizo ​​sareng masak sababaraha detik dugi bawang bodas nyandak warna sakedik.
  4. Urang tambihan dagingna sareng oregano sareng masak sakitar 8 menit.
  5. Saatos urang tuang susu sareng kulub. Nalika jukut kami nurunkeun panas sahingga urang tiasa ngajaga kulub lembut sareng masak salami 20 menit.
  6. Rék urang ngasupkeun tomat sareng urang masak saos minimal minimal sajam kalayan panas alit, diaduk sakapeung.
  7. Sedengkeun sambelna ngan asak, urang masak macaroni.
  8. Kami ngalayanan makaroni sareng bolognese panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.