Kalori rendah: apal slush dina thermomix

Pikeun sadaya jalma anu kedah nuturkeun pola diet rendah kalori, usulna nyaéta nyiapkeun sariawan apel anu nyegerkeun nganggo bantosan anu megah anu disayogikeun ku thermomix kanggo nyiapkeunana.

bahan:

2 apel hejo diteureuy sakumpulan
2 lemons ageung, dikupas sareng potong sakumpulan
300 cc cai
2 séndok pemanis cair
batu es, kuantitas diperyogikeun
daun mint, kanggo hiasan

Persiapan:

Pasang sadaya bahan dina gelas thermomix kacuali cai sareng és sareng program 30 detik kalayan gancang 4. Tambihkeun sababaraha és batu sareng program 3 menit dina kecepatan maksimum.

Teras tambihan cai sareng sababaraha batu és. Program ngeunaan kagancangan 5 dugi ka sadayana bahanna ditumbuk. Tungtungna, lawon apel laun dina gelas jangkung sareng hiasan ku daun mint seger.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mabel cenahna

    Kuring ngadamel smoothie ieu nganggo thermomix sareng éta saé, éta sateuacan sareng saatos nganggo mesin ieu, hatur nuhun kana kontribusina.