Puff Pastry Lollipops sareng York Ham sareng kéju

Kadang-kadang urang gaduh tamu anu ku urang hoyong katingali saé na aperitif anu saé mangrupikeun awal anu saé. Éta sababna dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun salah sahiji resep karesep kuring, pikeun bentukna sareng pikeun rasa anu lezat.

resep euyeub tur pikaresepeun pikeun pastry puff ngawangun sapertos lollipop sareng boneka ham sareng kéju
Sababaraha lollipops pastry puff sareng ham sareng kéju naon. Pasti nami na pikaresepeun pikeun anjeun, sabab béjakeun yén anjeun henteu salah. Nya, hayu urang balanja sareng ngitung waktuna.

Gelar Kasesahan: patengahan
Waktos Persiapan: Minos 35-40

bahan:

  • Puff pastry dina lambaranana
  • Irisan ham York
  • Irisan kéju


Alus sakumaha anu anjeun tingali Kuring parantos leueur sareng pangukuran, Alesanna saderhana, nalika anjeun ngagaduhan salah sahiji anu rumit anjeun bakal ningali jumlahna sareng hubunganana sareng ieu anjeun tiasa ngalakukeun langkung atanapi kirang. Naon anu kuring lakukeun mamatahan anjeun nyaéta éta ham sareng kéju supados henteu pondok.

pastry puff, diulur ku kéju jeung ham ngeusian
Urang mimitian manjang lambaranana sakedik, ku roller, ieu tiasa dibekukan. Émut yén anjeun kedah nempatkeun tipung supados henteu nempel ka anjeun adonan dina marmer atanapi tempat damel. Kami manteng aranjeunna ambéh aranjeunna kaleungitan tilep sakedik sareng entong angkat teuing. Sakali manteng urang nempatkeun lapisan ham sareng kéju anu sanés, masing-masing bakal nempatkeun langkung patalina sareng naon anu urang resep.


Léngkah awal pikeun motong pikeun kéngingkeun lollipops pastry puff
Kalayan dasar dipasang, urang ngaco dugi ka kéngingkeun silinder. Sakumaha ditingali dina gambar. Gampang, urang ngan kedah nyiapkeun saluyu

gulung pastry puff, ham sareng kéju, kanggo ngadamel lollipops
ayeuna urang motong bagéan silinder, tina ramo kirang langkung, urang bikeun deui bentukna sakedik, sabab nalika urang motong éta, éta tetep rada squasy na urang parantos tiasa nyucuk aranjeunna ku tusuk waos pikeun ninggang aranjeunna.

Aranjeunna siap dipanggang, lollipops pastry puff sareng ham sareng kéju
Pertama kali kuring ngadamel sadayana nganggo sumpit, Tapi béjakeun yén lamun éta ngan kusabab anjeun resep ngeunah, anjeun tiasa ngadamel éta tanpa tusuk sate, saprak Barang ieu murni hiasan.

Sakali ditusuk, bentukna sapertos lollipop, Kami nempatkeun kana loyang sareng bakar sakitar 10 atanapi 15 menit dina 180 derajat. Tapi urang bakal ngendalikeun aranjeunna sabab sababaraha oven langkung lami sareng anu sanésna kirang. Aduh, abdi hilap, oven kedahna panas, sahingga pastry puff henteu leupas.

piring lengkep, kréatip sareng pikaresepeun, lollipops pastry puff
Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta relatif pikeun nyiapkeun resep ieu sareng nawarkeun gambar kualitas leungeun alit urang di dapur.

Kuring ngan ukur kedah ngarepkeun aranjeunna Wilujeng tuang sareng ogé, éta sacara logis tiasa dieusian ku bahan anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.