Lentil sareng suung sareng tomat garing

Lentil sareng suung sareng tomat garing

Minggu ieu dimana hawa turun deui di beulah kalér ieu lentil sareng suung sareng tomat garing aranjeunna janten pilihan anu hadé pikeun ngalengkepan ménu kami. Anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna salaku piring sareng nyimpen naon anu tiasa ditingali deui dina sababaraha dinten.

Lentil ieu aranjeunna ngagaduhan dasar sayuran anu penting, salian ti supa sareng tomat garing dina minyak yén urang hoyong nyorot. Éta ogé ngagaduhan bumbu sapertos paprika. Anjeun tiasa milih paprika amis upami anjeun hoyong anu langkung lemes atanapi ngagabungkeun ieu sareng paprika lada pikeun masihan langkung wani kana piring.

Lentil sareng suung sareng tomat anu garing ku panonpoe jaga pisan salami tilu dinten upami disimpen dina a wadah kedap udara dina kulkas, janten kuring mamatahan anjeun kanggo ngadamel jumlah anu diperyogikeun salami dua dinten. Naha anjeun teu kersa tuang lentil dua dinten dina minggu anu sami? Teras anjeun tiasa ngabekukan aranjeunna.

Resepna

Lentil sareng suung sareng tomat garing
Lentil ieu sareng suung sareng tomat garing sampurna pikeun nada awak dina dinten anu paling tiis. Coba aranjeunna!
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Legume
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 g. lentil
  • 3 séndok minyak
  • 1 cebolla
  • 1 cabé héjo Itali
  • ½ cabé beureum bakar
  • 1 wortel ageung
  • 180 g. suung
  • 2 séndok saos tomat
  • 2 tomat garing
  • Sal
  • Cabé hideung
  • 1 séndok téh paprika
  • Kaldu sayuran atanapi cai
Persiapan
  1. Urang rendang bawang, cabé sareng wortel sareng katumbiri dina kaserol kalayan tilu sendok minyak zaitun salami 8 menit.
  2. Sanggeus tambihan supa dicincang sareng ngagoreng sababaraha menit deui dugi ka robih warna.
  3. Urang tambahkeun tomat goreng, dicincang tomat garing sareng rempah. Campur sareng masak sababaraha menit deui.
  4. Teras urang tambihan lentil sareng jumlah cai anu sami atanapi kaldu. Didihkeun ka kulub sareng ajrih, tuang cai tiis dugi ka ditutupan.
  5. Masak lentil salami 20 menit ngeunaan atanapi dugi lembut.
  6. Kami nyayogikeun lentil sareng suung sareng tomat garing-matahari panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.