Lentil sareng kentang

Urang badé nyiapkeun sababaraha lentil sareng kentang anu rebus anu beunghar, saderhana sareng gampang disiapkeun. Piring lengkep anu pastina bakal nyugemakeun sadayana. Piring anu upami anjeun badé nyiapkeun langkung gancang anjeun tiasa ngagaleuh lentil anu asak, ngagoréng sayuran, pasang lentil, kentang, tutup ku cai sareng angkat dugi kentang asak sareng siap, tapi upami anjeun gaduh waktos éta langkung saé pikeun masak sorangan.

Piring lentil sareng kentang ieu ogé ngagaduhan sayuran teu aya gajihna, piring sayuran anu séhat sareng séhat pikeun sakulawarga. Anjeun tiasa nyiapkeun aranjeunna tina hiji dinten ka énjing anu bakal langkung saé.

Lentil sareng kentang
Author:
Jenis resép: Mimiti
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 300 gr. lentil
  • ½ cabé hejo
  • 1 cebolla
  • 2 wortel
  • 2 bawang bodas
  • 1 séndok paprika amis
  • 1 daun salam
  • 2 kentang
  • kahayang
Persiapan
  1. Urang rendang sayuran, éta tiasa sadayana dicincang pisan atanapi tiasa ditilik kana potongan ageung. Urang meresihan sayuran, ngumbah handapeun keran.
  2. Urang nempatkeun sadayana atah kana pot, urang ogé bakal nambihan paprika, kami nyayogikeun kentang.
  3. Urang nutupan sadayana ku cai tiis teras nahan kana panas anu luhur dugi ka mimiti ngagolak.
  4. Nalika mimiti ngagolak, turunkeun panas, ngantepkeun masak sareng ngadamel chup-chup. Kami bakal ngantep éta masak.
  5. Nalika lentil nuju asak urang nyiapkeun kentang, mesék sareng potong sapotong na tinggalkeun dina cai dugi ka waktosna kanggo nambihan kana lentil.
  6. Satengahna masak lentil sakitar 20 menit urang bakal nambihan kentang sareng uyah, urang bakal masak sadayana dugi ka siap.
  7. Nalika urang terang yén aranjeunna ampir aya, urang raos ku uyah sareng nempatkeun kana karesep urang.
  8. Sareng aranjeunna bakal siap tuang !!!
  9. Piring sederhana sareng saé

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.