Lemon jeung kueh kalapa pikeun marengan kopi

Lemon jeung kueh kalapa pikeun marengan kopi

Saban sering di bumi, jajan buatan bumi disiapkeun. Abdi bogoh aranjeunna salaku dessert atawa keur marengan ngopi sore Sareng kuring henteu kesel teuing ngadamelna, khususna nalika saderhana sapertos kueh bolu lemon sareng kalapa anu kuring ajak anjeun nyobian.

Upami anjeun resep biskuit lemon anjeun bakal resep anu ieu lemon jeung kalapa saprak rasa dimungkinkeun pisan halus. Lamun ningali eta ragrag pondok, anjeun salawasna bisa ngahias jajan kalawan toasted kalapa grated di luhur, éta bakal masihan hiji nuansa pisan metot.

Naha urang turun kana bisnis? Salaku geus kami geus bébéja anjeun, éta a kueh saderhana pisan yén dulur bisa nyiapkeun di imah. A kapang jeung mixer bakal sagala anjeun bakal kudu ngalakukeun eta. Sareng tangtosna, kasabaran anu diperyogikeun henteu muka oven sateuacan waktos, sapertos anu kuring lakukeun ayeuna, sareng ngantepkeunana tiis sateuacan nyobian.

Resepna

Lemon jeung kueh kalapa pikeun marengan kopi
Naha anjeun milarian kueh bolu anu sederhana sareng mengembang pikeun marengan kopi anjeun dina soré? Coba kueh lemon sareng kalapa ieu. Gampang pisan pikeun ngalakukeunana.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 150 g. mentega krim
  • 80 g. tina gula
  • huevos 3
  • Jus tina 1 jeruk nipis
  • 180 g. tipung gandum
  • 10 g. kapang kimia
  • 100 g. kalapa parut
  • ciwit uyah
  • 30 ml. susu
Persiapan
  1. Kocok mentega jeung gula dina mangkok nepi ka pisan creamy.
  2. Saatos urang tambihan endog jeung jus lemon a jeung ngéléhkeun deui nepi ka terpadu.
  3. Dina mangkok anu sanés urang campur bahan garing: tipung, ragi, kalapa parut jeung uyah.
  4. Handap, éta urang incorporate kalawan gerakan enveloping kana persiapan saméméhna nepi ka terpadu.
  5. Rék tuang susu jeung whisk dugi ka dicampur campuran homogen.
  6. Urang panaskeun teh oven dina suhu 180ºC jeung gajih atanapi garis loyang jajan.
  7. Tuang adonan kana loyang jeung Panggang.
  8. Panggang 45 menit atawa nepi ka jajan diatur. Pariksa sanggeus 40 menit.
  9. Teras cabut tina oven sareng ngantepkeun tiis 10 menit sateuacanna bungkus dina rak kawat meh réngsé tiis.
  10. Sakali tiis urang ngarasakeun lemon jeung kueh bolu kalapa jeung kopi.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.