Kurupuk jagong

Bahan:

  • 1 liter mantega.
  • 1 endog.
  • 450 gr. tina tipung jagong.
  • Gula (150-200 gr).

PROSES:

  • Kami ngaluarkeun mentega tina kulkas sahingga dina suhu kamar. Pas urang kéngingkeun, tambahkeun gula dina mangkok sareng gaul rata. Teras we nambihan endog sareng lakukeun hal anu sami, gaul rata.
  • Tambahkeun tipung sareng gaul dugi ka kéngingkeun adonan homogén.
  • Urang knead adonan ogé sareng manteng éta pikeun ngadamel cookies (urang tiasa ngadamel éta kalayan kapang atanapi nyandak adonan sakedik sareng kapang (buleud).
  • Urang bakar aranjeunna dina suhu 180º salami 12 menit (upami buleud aranjeunna peryogi langkung waktos deui kanggo adonan janten lebet).
  • Sakali aranjeunna dihapus urang tiasa nutupan aranjeunna sareng gula.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    kumaha lucu cookies éta

  2.   xiomara cenahna

    Halo punten Abdi peryogi daptar anu lengkep dimana kuring netepkeun naon waé jinis cookie sanés anu aya