Celiacs: kurupuk jagong bébas gluten

Pikeun dinikmati iraha waé sadidinten, urang bakal nyiapkeun biskuit jagong bébas gluten pikeun sadaya celiacs, didamel sadayana kalayan pangan anu diidinan sareng séhat.

bahan:

500 gram tipung jagong
250 gram mantega
180 g gula kastor
endog 1
1 Séndok ekstrak vanili

Persiapan:

Tempatkeun mantega krim dina wadah sareng tambahkeun gula. Campur bahan-bahan ieu dugi ka kéngingkeun adonan rata. Teras, tambahkeun endog, sari vanili sareng gaul deui.

Salajengna, tuang tepung jagung sareng campuran deui dugi ka roti adonan kabentuk. Knead sakedap waktos sareng sebarkeun dina permukaan anu rata. Motong cookies kalayan bantuan cutter sareng ngadistribusikaeun kana loyang anu kantos disiram sareng ditaburan tipung bébas gluten. Masak cookies dina oven anu saé sedeng kirang langkung 15 menit. Cabut aranjeunna sareng ngantep éta tiis sateuacan dikonsumsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Melina Arce cenahna

    Super resepna, hatur nuhun pisan

  2.   Melania cenahna

    Hanjakalna, jagong ngarugikeun satengah tina anu ngagaduhan panyakit celiac, kusabab éta ngandung zéin jagong, anu sacara molekulna sami sareng lem gandum. Sareng seueur anu henteu bérés ningkat kusabab seueur produk bébas gluten ngandung tipung jagong.