Kumaha carana nganggo Thermomix di dapur modéren

robot dapur

Urang terang yén ku jaman ayeuna langkung rumit pikeun nyéépkeun jam-waktos di payuneun kompor pikeun kéngingkeun ngeunah anu hadé dina piring, kusabab urang gaduh sakedik waktos atanapi sumber daya anu diperyogikeun ku krisis ieu, éta sababna kami yakin yén éta langkung Kumaha pikaresepeun pikeun terang téknologi pinter anu bakal masihan anjeun langkung ti hiji ideu inovatif nalika ngeunaan masak, diajar kumaha ngagunakeun Thermomix di dapur modéren yakin anjeun bakal nyiapkeun piring anu raoseun dina cangkéng.

Dina cara nu sami, nyaritakeun yén robot dapur ieu lumayan dipercaya, saderhana, praktis sareng écés fungsional, kalayan anu anjeun tiasa nyiapkeun piring anu rumit atanapi anu langkung gampang, kumargi berkat téknologi modéren anu disayogikeun, kalayan program anu khusus anjeun tiasa ngadamel kadaharan anu dikukus atanapi dibumbui upami aranjeunna resep.

Maka, diperhatoskeun yén Thermomix bakalan sapertos pembantu satia anu hadé di dapur, anu bakal ngajantenkeun sadayana padamelan éta langkung rumit atanapi bakal mempermudah batur anu anjeun lakukeun dina sapopoé, sapertos motong, mesék, ngiris atanapi ngukir, kalayan boro usaha atanapi miceunan waktos., kusabab robot dapur ieu tiasa ngalaksanakeun dugi ka 12 fungsi, ogé sebatan, grinding, emulsifying, chopping atanapi bahkan kneading.

Di sisi anu sanésna, éta ogé kedah disebatkeun yén dapur modéren moal sanggup nolak fungsi anu saéna pikeun robot fungsional ieu, tiasa ngaluarkeun kreativitas ngaraosan nikmat kuliner ti Thermomix sabab ngajantenkeun dapur klasik janten hal anu anyar pisan, pinuh ku sensasi anyar sareng pangalaman anu teu tiasa diulang deui.

Sedengkeun pikeun komponén anu aya dina Thermomix, sebutkeun yén éta ngagaduhan gelas stainless steel khusus dimana nempatkeun bahan-bahanna, karinjang tempat nempatkeun sayuran atanapi béas pikeun masak, skala, wadah Varoma, khususna pikeun ngukus, ngahontal, berkat sistem pemanasan, suhu mimitian ti 37ºC dugi ka 100ºC, sabab ngagaduhan sénsor terpadu.

Ogé, anjeun kedah terang éta éta hormat sareng lingkungan, Kusabab konsumsi rendah, nyéépkeun sakedik rohangan sareng ngabantosan hémat listrik di bumi. Entong ragu nyobian Thermomix supados dinten anjeun langkung kababawa. Ti dieu anjeun ogé tiasa mendakan anu pangsaéna ideu pikeun ngahias dapur modéren, Kanggo ngaraos raoseun nalika anjeun masak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.