Kumaha carana nyegah pasta tina nempel

Kumaha carana nyegah pasta tina nempel

Urang biasana ngalakukeun pasta sareng nalika éta parantos dilakukeun samentawis urang mendakan yén éta parantos nyangkut, penampilan na henteu sami sareng beurat pikeun ngahakanana. Dina salad salad sareng tomat seger sareng basil Kuring janji yén kuring bakal datang deui ngawartosan anjeun kumaha carana kéngingkeun témpél henteu nempelTangtosna hal anu kuring pelajari ti jalma anu ngalaman di lapangan, urang Italia. Hayu urang ka ditu !.Mimiti urang nempatkeun cai kana panas na nalika nuju ngagolak urang tambahkeun pasta (terang sabaraha gram pasta per jalma diperyogikeun), waktos ieu kuring anggo spaghetti. Kanyataan yén cai ngagolak penting sabab upami pasta bakal nyéépkeun langkung seueur waktos dina cai tibatan diperyogikeun sareng bakalan lemes teuing. Biasana bungkus pasta ngandung pitunjuk pabrikan, anu kuring anggo ukur pikeun panduan. Pikeun mariksa yén pasta éta al dente Abdi langkung resep nyandak sakedik sareng nyobian. Dina kasus spaghetti urang gaduh trik saderhana pisan: Candak spaghetti teras dialungkeun kana ubin dapur, upami éta nempel hartosna éta leres al denteUpami henteu, éta bakal saukur bouncing sapertos bal karét.

Kumaha carana nyegah pasta tina nempel Upami anjeun parantos nyiapkeun pasta, mindahkeun ka colander teras lebetkeun handapeun cai anu ngalir dugi ka tiis pisan. Sakali ieu kahontal, pindahkeun ku panangan anjeun nyalira, puterkeun, angkat, naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi kedahna teu aya setitik cai.

Kumaha carana nyegah pasta tina nempel

Sakali ieu réngsé, anjeun ngagaduhan pasta anjeun siap, anjeun kedah nyampur sareng éta Salsa dipilih sareng nikmati! Éta ogé penting saos henteu cair, éta ngagaduhan konsistén anu tangtu. Poto anu kuring nempatkeun di handap ieu dicandak wengi, nalika kuring nyiapkeun tuang. Saatos nyandak poto kuring nyampur sadayana spaghetti sareng saos sareng naon anu urang henteu tuang kuring teraskeun dina kulkas.

Kumaha carana nyegah pasta tina nempel Poto anu kuring nempatkeun di handap nyaéta tina énjingna, saatos aranjeunna nyéépkeun sadayana wengi dina kulkas sareng, sakumaha anjeun tiasa tingali, éta masih leupas. Kumaha carana nyegah pasta tina nempel

Pangsaéna… Anjeun ayeuna tiasa nyiapkeun pasta dina wengi sateuacan sareng siapkeun pikeun tuang siang atanapi bahkan nyandak éta sareng anjeun dimana waé dina tupper.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diana cenahna

    Sigana kuring trik hébat anu saur kuring kuring parantos maca dina sababaraha waktos tapi kuring henteu ragu upami anjeun ngalirkeun cai tiis sareng saatos dikuras ogé anjeun nempatkeun saos dina nyandak kana méja.
    Nuhun, blogna, kuring resep pisan

    1.    Ummu Aisyah cenahna

      Hai, Diana,

      Leres, abdi hilap nyerat detil anu alit tapi penting pisan. Sateuacan dilayanan kami bakal masihan sababaraha kali kana pot deui supados janten panas sareng kang! Ayeuna kuring ngalereskeunana dina tulisan, hatur nuhun pisan!

      Wasalam

  2.   Ricardo cenahna

    Abdi hoyong anu sabalikna kuring hoyong terang kumaha ngadamel pasta anu ditempelkeun