Kue yogurt sareng buah-buahan

lampu-yoghurt-jajan Kueh yoghurt  kalayan buah, resep anu saderhana pisan, hampang sareng tanpa oven, teu aya anu rumit. A dessert séhat anu urang tiasa ngadamel dina seueur rasa sareng buah anu rupa-rupa.

Pikeun iraha waé dina waktos siang, sasarap atanapi camilan, kuéh ieu saé sareng pastina anu leutik resep pisan. Éta tetep saé pisan pikeun sababaraha dinten dina kulkas.

Kue yogurt sareng buah-buahan
Author:
Jenis resép: Postres
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 6 0% yogurt kalayan buah beureum atanapi rasa anu sanés
  • 250 ml. susu ngejat
  • 7 lambar gelatin
  • 1 séndok téh pemanis cair
  • Ngiringan sababaraha rupa buah (strawberry, blackberry, berry)
Persiapan
  1. Mimiti urang bakal nempatkeun yogurts dina mangkok, campur gaul, sakali éta ogé keok kami nempatkeun séndok pemanis cair, upami anjeun resep langkung amis anjeun tiasa nempatkeun deui.
  2. Di sisi anu sanésna, urang ngaleos gelatin sakitar 10 menit dina cai tiis.
  3. Dina panci urang nempatkeun susu anu dihuapkeun sareng panaskeun dina panas anu alit henteu ngagolak, nalika dicabut urang dicabut tina panas sareng urang bakal nambihan daun gelatin anu lemes, diaduk saacan dugi ka leyur sareng dicampur sareng susu anu nguap .
  4. Urang bakal nambihan sadayana campuran ieu kana yogurt sareng gaulkeun sadayana, tambahkeun sababaraha buah kana potongan-potongan alit, aduk.
  5. Urang tiasa nyobian campuranana, sareng upami anjeun resep langkung amis, anjeun kedah nambihan pemanis sakedik sareng saterasna dugi ka anjeun pasihkeun.
  6. Kami bakal nyandak kapang, langkung tiasa dicabut sareng urang bakal tuang sadayana campuran, urang lebetkeun kana kulkas salami 4 dugi 6 jam, atanapi ti hiji dinten ka énjingna, éta langkung saé pisan.
  7. Sareng voila, éta tetep nyéépkeun tina kapang sareng dihias ku buah atanapi macét sacukupna.
  8. Pikeun ngaleupaskeun tina kapang sareng henteu megatkeunana, mimitina pasikeun péso di sakulilingna supados tiasa dicabut.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.