Cookie, mocha sareng jajan coklat

Kueh cookie mocha coklat

ieu biskuit, mocha sareng jajan coklatÉta aya hubunganana sareng kulawarga kuring sareng kuring anggap éta seueur anu sanés. Lila-lila éta karesep siga Kue ulang taun atanapi dessert di sagala rupa pihak. Sakali anjeun ngalaksanakeunana, sadayana bakal nyungkeun anjeun ngulang deui.

Éta kuéh saderhana sareng raoseun, ti saprak euweuh oven diperlukeun. Kue anu tiasa anjeun siapkeun sateuacana sareng anu nyimpen sampurna dina kulkas, ngamungkinkeun anjeun nikmati salamina 5 atanapi 6 dinten tanpa masalah. Kombinasi mocha sareng coklat raoseun sareng jajan masihan seueur upami henteu tuang bagian ageung!

bahan

Pikeun 6-8 jalma

  • 1 bungkus cookies kuadrat Cuetara
  • 1 sagelas susu
  • 1 séndok téh nescafe
  • 200 g. Palapis coklat poék
  • 2 séndok krim cair 35% mg

Kanggo ngeusianana

  • 250 g. margarin
  • 4 séndok gula gula
  • 2 konéng endog
  • 1 séndok téh nescafe
  • Susu, diperyogikeun pikeun ngencarkeun kafe.

Kueh cookie mocha coklat

Ngubaran

Urang mimitian ku nyiapkeun krim mocha anu bakalan ngeusian. Jang ngalampahkeun ieu, sambel margarin, opat séndok gula icing sareng dua konéng endog dina mangkok dugi dicandak campuran homogen. Salajengna urang tambahkeun 1 séndok téh nescafe diencerkeun dina susu sareng campuran dugi diintegrasikeun. Urang mesen.

Éncér séndok kopi dina gelas susu haneut. Kami tuang campuran kana baki anu raoseun pikeun urang nyelupkeun cookies sateuacan ngarakit kueh urang. Tujuanna nyaéta yén aranjeunna nyandak rasa kopi, tapi aranjeunna henteu kedah janten lemes teuing, urang kedah tiasa ngaluarkeunana tina baki tanpa dipotong.

Urang mimitian kumpulkeun jajan urang. Kami nempatkeun lapisan cookies dina handapeun teras nganggo trowel silikon kami nyebarkeun bagian tina krim kami di luhur. Urang ngulang dua léngkah ieu 4 kali sareng bérés ku lapisan cookies.

Kami nempatkeun kana kulkas sareng nyiapkeun sinyalna kami dina waktos éta, lebur Bain-marie coklat sareng ngagabungkeun deui sareng dua sendok krim. Nalika urang parantos siap urang tuang kana kuéh urang sareng antepkeun janten tiis.

catetan

Abdi resep ngagunakeun Cookies Cuétara Kusabab urang langkung tahan nalika dicelupkeun kana susu tapi kuring ogé parantos nganggo Gullon's Tropical Creme, sanaos raos na langkung lemes.

Inpormasi lengkep - Kue ulang ku krim pastry sareng coklat

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Kueh cookie mocha coklat

Waktos Persiapan

Total waktos

Kilokalori per porsi 450

kategori

umum, Postres, Pastry

Maria vazquez

Masak parantos janten karesep kuring ti saprak budak sareng kuring ngajantenkeun burit indung kuring. Sanaos teu aya hubunganana sareng profesi ayeuna mah, masak ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mawar Coronado cenahna

    Halo, wilujeng siang, ajak kuring nyiapkeun tuangeun ieu, sanaos kuring henteu terang pisan ngeunaan seueur tuang ieu. Kuring gaduh mamang ngeunaan sababaraha bahan, anjeun nyarios 35% krim, jumlah sabaraha dina gram, kuring mésér krim susu, sabab aranjeunna nyarios yén éta sami. Teras anjeun nyarios susu sacangkir susu, tapi susu kedah ngejat (kaléng) atanapi susu seger (diinum). Punten dukungan anjeun…. Hatur nuhun…

    Atte.

    Rosa

    1.    Maria vazquez cenahna

      Wilujeng énjing Rosa, kuring bungah yén anjeun disarankeun pikeun nyiapkeunana. Sedengkeun pikeun krim cair, éta dua séndok. 35% ngarujuk kana gajih dina krim ... aya krim anu langkung enteng anu dianggo pikeun dapur sareng anu sanésna ngagaduhan gajih anu langkung luhur anu tiasa dikocok. Anu kuring parantos anggo nyaéta salah sahiji anu terakhir. Sedengkeun pikeun susu, kuring nganggo susu semi-skim, tapi anjeun ogé tiasa nganggo sadayana.