Kue ulang ku krim pastry sareng coklat

Kue ulang taun

Halo budak awéwé! Dinten anu sanésna kami ngayakeun pésta ulang taun di bumi, janten kuring mimiti ngalakukeun éta Kueh ultah,  sareng kuring panginten anjeun tiasa resep sareng ogé resep. Kami gaduh waktos anu saé sareng jajan leres-leres hasil. Dina hal ieu, kuring parantos ngadamel cookies kuadrat, krim pastry sareng coklat susu.

Aya seueur jalma anu kuring terang anu henteu resep coklat, janten kami tiasa ngadamel tina custard sareng cookies hungkul. Atanapi ngadamel individu alit pikeun jalmi éta, tanpa nyandak coklat. Salawasna tetep émut sabaraha jalma sareng tuangeun naon anu resep atanapi henteu resep ku tamu, janten kami bakal nyingkahan yén aranjeunna henteu ngagaduhan rasa anu goréng dina sungutna pikeun henteu nyobian anu paling penting, anu Kue ulang taunSalajengna, di handap, kuring parantos nyiapkeun daptar bahan sareng persiapan pikeun anjeun ogé ngalakukeun éta. Kuring miharep anjeun resep, sareng ogé tamu anjeun.

bahan

  • Cookie.
  • Susu.
  • Krim pelindung.

Pikeun lapisan coklat:

  • Bar coklat.
  • Mantéga.
  • Sakeclak susu.

Persiapan

Mimiti, éta bakal kedah beres anteriority krim pastry, kuring parantos nyéépkeun tautan anjeun supados anjeun tiasa kéngingkeun bahan-bahanna sareng olahanana, anjeun ngan ukur kedah mencét Kuring ogé ninggalkeun anjeun anu salah sahiji custard homemade bisi krim pastry sigana beurat pikeun anjeun.

Nalika krim na tiis atanapi haneut, urang bakal ngamimitian ngempelkeun Kue ulang taun. Bahan-bahan sareng lapisan kuéh bakal gumantung kana sabaraha sémah urang. Bisi kuring 10 taun, janten kuring kedah ngadamel hal anu ageung.

Janten, urang lebetkeun kana kapang a basa cookie. Ieu beuleum dina susu sakedik sateuacan disimpen dina kapang, supados engkéna henteu sesah nalika motong sareng tuang jajan. Pikeun susu ieu, urang tiasa nambihan sababaraha jinis minuman keras atanapi kopi supados engké aranjeunna raos. Tapi tangtosna, émut naon anu kuring sok béjakeun ka anjeun, tetep émutan, sabab upami anjeun badé ngayakeun pésta ulang taun barudak urang moal tiasa nambihan minuman keras, tapi urang tiasa teuleumkeun kana jus atanapi leueur.

Nalika urang ngagaduhan dasar biskuit anu rada direndem dina susu dina kapang, urang teraskeun nambihan lapisan krim pastry di luhur. Dina hal ieu, kami bakal nempatkeun dasar cookie anu sanés, teras nambihan lapisan coklat. Badé angkat silih ganti lapisan (lapisan cookie-lapisan krim pastry-lapisan cookies-lapisan coklat), janten lapisan coklat terakhir, sahingga hiasan na langkung gampil.

Para lebur cikopiKami ngan ukur kedah nempatkeun kana gelombang mikro pikeun sababaraha menit, batang coklat dibagi janten potongan sareng susu sareng séndok mantega. Aduk rata dugi sadayana bahan dicampur rata, sareng tuang kana dasar biskuit.

Nalika urang gaduh sadayana lapisan dirakit, urang ngan ukur kedah ngahias jajan. Kuring parantos nganggo mie warna, tapi anjeun tiasa nganggo dua bodas endog anu parantos ditinggali tina ngadamel krim pastry kanggo ngadamel meringue, lebetkeun kana kantong pastry teras lebetkeun Happy Happy Birthday anu khas!. Rasakeun diri sorangan !.

Inpormasi lengkep - krim Pastry, Penjaga imah

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.