Kue-pops ku coklat

Kue-pops ku coklat  sababaraha manisan anu pikaresepeun idéal pikeun pésta ulang taun, barudak bakal gélo. Éta resep anu saderhana pisan, eusianana didamel ku biskuit dilapis ku coklat bodas sareng coklat hideung. Kombinasi anu lezat, aranjeunna resep anu leutik sareng anu sanés alit.

Urang tiasa jas aranjeunna susu atanapi coklat poék. Anjeun ogé tiasa ngadamel éta ku kaca. Kuring nempatkeun éta dina luhur jajan pikeun ulang taun, tapi anjeun tiasa nempatkeun kana iteuk anu khas cake Pops atanapi di luhur muffin atanapi cookies. Pikaresepeun ieu kueh -bungkus ku coklat nyaéta anjeun tiasa nyiapkeun aranjeunna sareng murangkalih, aranjeunna bakal senang pisan.
Janten kuring ngajak anjeun nyiapkeun aranjeunna sareng gaduh waktos anu saé.

Kue-pops ku coklat
Author:
Jenis resép: manisan
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 300 gr. Cookies Marías
  • 60 gr. krim kéju
  • 30 gr. tina mantega
  • 60 gr. gula kawung
  • 200 gr. Coklat bodas
  • Kakao atanapi krim coklat
  • Bal warna pikeun ngahias
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel kueh-pop ieu ku coklat, urang bakal ngamimitian ku cara naksir cookies ku tukang miner atanapi ngacapruk kana mortir. Urang mesen.
  2. Dina mangkok kami bakal nempatkeun krim kéju, mentega sareng gula kawung anu diayak, sadayana dina suhu kamar.
  3. Kami bakal nyampur sadayana sareng sababaraha batang dugi ka leres-leres terpadu.
  4. Pikeun campuran ieu kami bakal nambihan cookies taneuh sakedik-sakedik, éta kedah campuran sakedik beueus sareng balna tiasa didamel tanpa muka, sakapeung kirang atanapi kirang cookies diperyogikeun, anjeun bakal ningali éta nalika nyampur.
  5. Saatos sadayana dicampur, urang bakal ngamimitian ngadamel bola saukuran biasa.
  6. Nalika urang ngagaduhan sadayana urang nempatkeun éta dina kulkas. Urang mesen.
  7. Kami nyiapkeun topping coklat bodas sareng poék. Kami nempatkeun coklat bodas dina mangkok sareng coklat hideung dina kotak anu sanés.
  8. Mimiti urang bakal nempatkeun hiji dina gelombang mikro dina interval 30-40 detik dugi ka coklat dilebur teras anu sanésna.
  9. Urang cabut bal ku sababaraha iteuk panjang, sareng urang bakal ngamandian bal dina coklat, solokan ogé dina rak atanapi ditusuk dimana-mana dimana aranjeunna tiasa niis sareng ngerakeun coklat, urang ngahiasna sateuacan coklat karasa sareng nempatkeun kana kulkas.
  10. Nalika palapis coklat parantos tiis aranjeunna bakal siap. Éta tiasa disimpen dina luhur kuéh, dina kendi ...
  11. Pikeun mikaresep !!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.