Kueh brokoli gelombang mikro

Hal anu saé ngeunaan mendakan resep anyar, hampang dina beuteung sareng gancang sareng gampang didamel nyaéta yén urang langsung ngalaksanakeunana pikeun nganteurkeun aranjeunna ka dieu. Jinis resep ieu ditampi ku anjeun, sareng ayeuna, dina usum panas (sahenteuna di dieu di Spanyol sareng panas pisan), kami henteu resep tuang barang anu panas teuing, atanapi urang ogé hoyong méakkeun teuing seueur waktos di dapur ngalakukeun tuang siang atanapi tuangeun anu seueur.

Kusabab kitu kami yakin 100% yén anjeun bakal resep resep ieu ... Anjeun kedah nyobian!

Kueh brokoli gelombang mikro
Kueh brokoli gelombang mikro mangrupikeun resep anu saé pikeun tuang wengi atanapi ngiringan kursus anu munggaran dina tuangeun. Éta nikmat sareng gampang pisan didamel!
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gram brokoli (anu parantos asak)
  • 150 gram kéju cheddar (diced)
  • huevos 3
  • Susu 200 ml
  • Minyak Zaitun
  • Salt rasa
  • Ciwit tina cabé hideung taneuh
Persiapan
  1. Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta masak brokolisareng upami urang henteu asak. Éta bakal cekap pikeun nambihan kana pot, ku cai anu nutupan na lengkep sareng uyah. Urang kulub sakitar 5 menit.
  2. Samentawis éta, urang badé nyebarkeun minyak zaitun dina wadah anu badé dianggo pikeun kuéh brokoli urang. Ku cara kieu, urang pastikeun yén éta henteu taat kana témbok sareng urang tiasa ngaleungitkeun éta pikeun gampang plating.
  3. Hal anu salajengna nyaéta nyandak a bol y tambahkeun 3 endog, 200 ml susu (kami parantos nganggo semi-skimmed normal), a ciwit uyah sapertos cabé hideung taneuh. Kami ngéléhkeun ogé dugi kami kéngingkeun campuran homogen.
  4. Nalika brokoli parantos ngagolak, urang badé ngenalkeun kana wadahna sacara merata teras urang nambihan campuran sateuacanna anu parantos kami sambel kana mangkok. Hal terakhir anu urang bakal nambihan nyaéta taquitos kéju cheddar. Kami bakal ngadistribusikaeunana sacara saé pikeun wadah (henteu ngan ukur dina permukaan tapi ogé di jero).
  5. Sareng anu terakhirna bakal ngenalkeunana dina gelombang mikro, dina kakuatan pinuh, ngeunaan 15-17 menit.
  6. Sareng siap!
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 350

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.