Kueh waluh sareng krim dikocok

Kueh waluh sareng krim dikocok

Kalayan waluh anjeun tiasa ngadamel manisan. Paporit kuring diantara anu parantos kami bagikeun sareng anjeun didieu, tanpa diragukeun, éta pai waluh sareng flan waluh dina gelombang mikro. Dinten ieu kana daptar ieu, kami nambihan cupcakes waluh kalayan krim dikocok, lezat!

Gampang dilakukeun na bébas zat gluten. Naha anjeun peryogi langkung seueur alesan pikeun nyiapkeun jajan ieu? Sajam tina waktos anjeun sareng bantosan oven sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngareuwaskeun anu di bumi ku cita cita anu saé pikeun Haloween ieu.

Kueh waluh sareng krim dikocok
Cupcakes waluh ieu bébas gluten! kalayan krim dikocok aranjeunna gampang disiapkeun; idéal pikeun Lebaran salajengna.
Author:
Jenis resép: kadaharan panungtup
Porsi: 9
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 endog L
  • 125 ml. bubur waluh anggang
  • 125 ml. madu
  • 90 g. tipung béas
  • ciwit uyah
  • ½ séndok téh baking soda
  • ¼ séndok téh kayu manis
  • ¼ séndok pala
  • Dikocok krim pikeun ngahias.
Persiapan
  1. Urang preheat oven dina 180 ° C.
  2. Dina panarima urang ngéléhkeun endog, puree waluh sareng madu dugi campuran homogen dicandak.
  3. Teras tambahkeun tipung sareng rempah sareng gaul rata.
  4. Urang tuang campuran kana a kapang greased 20x20cm. atanapi sasaruaan.
  5. Panggang salami 30 menit kira-kira, dugi ka odol kaluar bersih nalika anjeun mencét di tengah.
  6. Kami nyandak tina oven na urang ngantep watekna.
  7. Kami motong bagian sareng ngalayanan aranjeunna kalayan krim dikocok.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 305

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.