Kue bolu tanpa yoghurt coklat

Kue bolu tanpa yoghurt coklat

Naha anjeun badé nyiapkeun a jajan tanpa yogurt? Dina sababaraha kasempetan, anjeun henteu acan kedah ngadamel kuéh anu enak, sareng nalika anjeun parantos siap-siap, anjeun henteu ngagaduhan bahan dasar, yogurt. Nya, éta parantos kajantenan kuring sababaraha kali, khususna dinten Jumaah kamari, tapi éta sanés masalah. Kuring ngalakukeun sababaraha panilitian anu saé dina jaring, sareng kuring mendakan resep kuéh yoghurt tanpa yoghurt, sareng voalá! Éta tetep sapertos kieu.

El Biskuit Éta kadaharan anu séhat pisan di jajanan sareng sarapanKu cara kieu urang hilap kana tuangeun anu henteu séhat, sapertos pastry anu khas. Kituna, di handap ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha nyiapkeun kuéh bolu anu lezat tanpa yogurt.

Bahan pikeun jajan bolu tanpa yogurt

  • 4 endog.
  • 1 ukuran susu yogurt.
  • 1/2 ukuran yogurt minyak sunflower.
  • 2 ukuran yogurt gula.
  • 3 ukuran yogurt polos.
  • 1 amplop ragi Royal.
  • 1 Séndok ekstrak vanili.

Persiapan jajan tanpa yogurt

Normal pisan pikeun gaduh kacamata yogurt kaca di bumi, jenis anu urang jaga nalika urang ngaraosan, supados engké urang tiasa ngadamel tuang-tuang buatan urang. Nya, sabab urang henteu ngagaduhan yogurt, urang bakal nganggo susu tapi ku ukuran ieu sagelas yogurt sagelas.

Mimiti, urang bakal misahkeun urang bodas ti konéng. Dina gelas adun, urang bakal nempatkeun susu, konéng endog, minyak, gula sareng sari vanili sareng urang bakal ngéléhkeun sadayana kalayan saé, dugi krim kandel kénca. Teras, pasang bule dugi ka kaku sareng tambahkeun kana mangkok sasarengan sareng campuran tadi. Éta diaduk saé, ku létah, sareng gerakan anu nutupan supados henteu turun.

Tungtungna, urang gaul ragi sareng tipung sareng ayak aranjeunna. Hayu urang nempatkeun sadayana dina mangkok sareng ngalaksanakeun operasi anu sami, kalayan gerakan anu nutupan, urang ngahijikeun sadayana bahan. Gajih cetakan nganggo minyak zaitun sareng tipung, tuang campuran kueh bolu sareng bakar dina 175ºC (preheat jam 185º sateuacana) sakitar 40 menit.

Inpormasi lengkep - Kue yoghurt, kanggo camilan anu henteu diproses

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Kueh bolu coklat tanpa yogurt

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 267

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.