Kueh bolu basis apel

Kueh bolu basis apel

Aya kuéh anu raos atanapi ambu na nyandak anjeun budak deui. Wétan kueh bolu basis apel anu aranjeunna lakukeun ka kuring sababaraha kali nalika kuring janten budak leutik conto. Éta kuéh bolu klasik, idéal pikeun ngiringan kopi soré atanapi janten tuangeun nalika usum panas nganggo sendok és krim vanili.

Kaanehan kuéh bolu ieu nyaéta na basa apel karamel. Hiji apel karamel anu kuring teu bisa nyingkahan nambahan ciwit kayu manis, anjeun terang naon anu kuring resep! Sedengkeun pikeun kuéh, éta kuéh anu lemes sareng lemes anu kuduna naék langkung saé tibatan éta. Anjeun kedah nyandak gambar ...

Ngalakukeunana bakal gampang pisan sareng éta mangrupikeun salah sahiji muih anu jumlahna moal hésé pikeun anjeun hilap, kumargi ngandung tipung, gula, mantega sareng endog anu sami. Maka, éta kawéntar dikenal salaku kueh opat-saparapat. Kuantitas diitung pikeun kapang 15-séntiméter tapi anjeun ngan ukur kedah ngagandikeun jumlahna upami anjeun hoyong nyiapkeun anu langkung ageung. Mangga sing raos!

Resepna

Kueh bolu basis apel
Kueh bolu basis apel ieu saderhana pisan. Klasik pikeun ngiringan kopi pikeun camilan atanapi janten tuangeun sareng sacangkir és krim.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 apel pippin
  • 1-2 séndok gula beureum
  • Ciwit kayu manis
  • 135 g. Tina tipung
  • 135 g. tina gula
  • 135 g. mentega dina suhu kamar
  • 135 g. endog (2 endog XL)
  • ½ séndok ekstrak vanili
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
Persiapan
  1. Kami ngajantenkeun dasar kapang 15 cm. kalayan kertas pembakaran sareng gréskeun témbok.
  2. Urang mesék sareng motong apel kana bagéan ipis sareng tempatna dina wajan. Urang tambahkeun gula sareng caramelize aranjeunna.
  3. Nalika apel lembut, angkat tina panas, campur sareng kayu manis sakedik sareng urang nyebarkeun apel dina handapeun kapang.
  4. Sateuacan urang dugi ka adonan panaskeun oven nepi ka 180ºC sareng urang ayak tipung sasarengan sareng impeller kimia.
  5. Ngadamel adonan urang ngéléhkeun mantega dina mangkok kalayan gula dugi krim mulus diala.
  6. Teras urang tambihan endog sareng urang ngéléhkeun deui dugi aranjeunna terpadu.
  7. Rék urang ngempelkeun tipung kalayan ragi kimia ngadamel gerakan anu nutupan ku spatula atanapi séndok kai.
  8. Urang tuang campuran kana apel sareng Panggang sakitar 45 menit atanapi dugi ka tengah jajan nganggo tusuk gigi kaluar bersih. Kuring ngalakukeun kasalahan pikeun muka éta sateuacan waktos, maka éta murag.
  9. Kami ngaleupaskeun jajan tina oven sareng ngantepkeun beristirahat salami 5 menit kanggo ngacapruk na Hayu tiis dina rak.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.