Kuéh pedesaan

Kueh pedesaan gurih

Sabaraha kali pastry puff nyandak anjeun kaluar tina gawena gastro-sosial? Upami anjeun perhatoskeun, dina seueur katuangan, pésta ulang taun atanapi réréncangan réréncangan, anu khas empanada, palmeritas, quiche atanapi kueh asin didamel kalayan pastry puff biasana henteu leungit. Dina kasempetan ieu, éta ogé bakal janten sekutu pangsaéna anjeun pikeun ngareuwaskeun jalma anu anjeun resep atanapi masihan anjeun saréat ku ieu pedesaan zucchini ricotta tart, sadayana ngegel lemes pinuh ku nuansa sapertos anu Basil, pala, kapribadian kéju Parmesan atanapi krim tina ricotta.

Ieu mangrupikeun resep anu cocog pikeun anu alit di bumi pikeun ngaraosan tuang sayuran upami urang nganggo "senjata" sareng ngajantenkeun aranjeunna ngalirkeun jajan pikeun pizza anu lezat. Trikna ogé dianggo pikeun 'musuh anu héjo'. Upami anjeun hoyong mendakan langkung seueur trik pikeun jalma dewasa sareng murangkalih tuang sayuran kalayan seuri dina pameunteu sareng beuteung, kuring nyerat ka blog ieu unggal dinten sabulan.

Kuéh pedesaan
Puff pastry sareng kreativitas kuliner sakedik tiasa ngahémat tuang sareng réréncangan anu anjeun henteu ngagaduhan waktos kanggo nyiapkeun. Anjeun ngan ukur peryogi oven sareng 30 menit pikeun ngagumbirakeun pangunjung anjeun kalayan jajan ricotta sareng kue zucchini anu indah ieu
Author:
Dapur: Tradisional
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 piring jajanan puff
  • 200 g zucchini
  • 200 g tina kéju ricotta
  • huevos 2
  • Parmesan parut
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 1 sakeupeul kacang pinus panggang
  • 10 tomat céri
  • sapasang daun kemangi seger
  • Minyak Zaitun
  • Pala
  • Sal
  • Lada
Persiapan
  1. Kami preheat oven ka 180 derajat.
  2. Samentawis éta, urang rendang cengkéh bawang bodas sareng daun kemangi sareng ngumbah sareng rendang zucchini.
  3. Dina wajan sareng percikan minyak zaitun, tumis zucchini salami lima menit. Tambahkeun uyah, angkat tina panas sareng cadangan.
  4. Dina loyang, urang manteng pastry puff.
  5. Dina mangkok, campur endog, kéju ricotta, dua séndok Parmesan parut, bawang bodas cincang dibarengan ku kemangi sareng pala.
  6. Kami ngéléhkeun kalayan pitulung séndok dugi sadayana bahan diintegrasikeun.
  7. Kami nyebarkeun campuran dina luhur pastry puff, ngantepkeun wates di pastry puff sakitar tilu séntiméter.
  8. Di luhur campuran ricotta, urang nempatkeun zucchini anu saacanna urang tumis sareng tomat céri, kacang pinus anu dipanggang sareng dua séndok kéju Parmesan parut. Melu tepi sareng dipanggang salami 25-30 menit atanapi dugi ka ngaapresiasi yén pastry puff parantos naék sareng coklat.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 340

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rosa cenahna

    Resep anu saé pisan. Kumaha cara ngadamel kacang pinus anu dipanggang? Sabaraha lami anjeun kedah ngantepkeun aranjeunna dina oven? Kumaha anjeun terang lamun aranjeunna siap.
    Hatur nuhun.