Kroket ham buatan sendiri

Kroket ham buatan sendiri, Enak sareng saderhana kanggo nyiapkeun.
Croquette resep dianggo yén anjeun tiasa ngalakukeun naon waé sareng aranjeunna salawasna ngeunah. Sanaos nalika urang henteu kedah ngamangpaatkeun urang ogé tiasa ngalaksanakeunana, sapertos kieu dinten ayeuna kuring nyanggakeun ham, ogé seueur dikonsumsi di sadaya imah, bar atanapi réstoran. Mangrupikeun tapa anu saé.

Kroket ham buatan sendiri
Author:
Jenis resép: Napsu
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 100 gr. ham dicincang
  • 1 cebolla
  • 50 gr. Tina tipung
  • 50 gr. tina mantega
  • 2-3 sendok minyak zaitun
  • 500 ml. susu
  • Pala
  • Sal
  • huevos 2
  • Roti roti
  • Minyak pikeun kagorengan
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun croquettes ham homemade, urang bakal ngamimitian ku cara nyincang bawang anu alit pisan. Urang nempatkeun panci anu sakedik lébar teras lebet mantega sareng 2-3 séndok minyak zaitun, tambahkeun bawang anu dicincang dina panas sedeng sareng bijil bawang, nalika bawang aya urang bakal nempatkeun ham anu dicincang pisan.
  2. Kami ngaluarkeun bawang sareng ham sareng nambihan tipung, aduk sareng asak tipung salami sababaraha menit supados éta masak sareng henteu raoseun atah.
  3. Kami nambihan susu, urang moal lirén aduk dugi ka kami gaduh adonan krim tanpa lumps. Urang bakal nambihan sakedik pala sareng ciwit uyah, urang cobian kumargi ham parantos aya uyah. Upami diperlukeun urang bakal nempatkeun langkung susu. Adonan kedah dicabut tina panci.
  4. Kami nempatkeun adonan dina mangkok, ngantepkeun teras teraskeun kana kulkas salami sababaraha jam atanapi sapeuting. Pikeun ngabentuk croquettes, lebetkeun breadcrumbs dina mangkok sareng endog keok dina wadah anu sanés.
  5. Kami bakal ngabentuk croquettes, nyandak potongan adonan, ngabentuk bola teras ngalirkeun kana endog teras ngaliwatan breadcrumbs.
  6. Urang ngagoréng croquettes, nempatkeun panci kalayan seueur minyak, nempatkeun kana panas sedeng sareng nalika éta panas urang bakal ngagoréng croquettes dina sakumpulan.
  7. Kami nyandak piring anu bakal dipasihkeun sareng kertas dapur, kami bakal nempatkeun éta sakumaha ayana supados aranjeunna ngaleupaskeun kaleuwihan minyak.
  8. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.