Krim Vichyssoise

Krim Vichyssoise ogé katelah krim leekMangrupikeun krim tradisional Perancis, nyaéta krim anu didamel ku leek, kentang, bawang, susu atanapi krim.

Krim anu tiasa didahar panas atanapi tiis, idéal pikeun ngamimitian tuang kusabab éta lemes sareng hampang. Ayeuna nalika liburan caket, langkung saé kanggo ngamimitian tuangeun anu seueur.

Leek mangrupikeun sayuran anu saé kusabab éta dianggo pikeun ngadamel rupa-rupa piring, sapertos krim, purees, kanggo kaldu, tumis, kanggo ngadamel kuéh anu raoseun ....

Pikeun resep ieu kuring parantos nganggo krim, aya anu resep langkung ngagunakeun susu.

Krim Vichyssoise
Author:
Jenis resép: Cremas
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 kentang
  • 3 daun bawang
  • 1 cebolla
  • 50 gr. tina mantega
  • 200 ml. krim pikeun masak
  • 1 liter kaldu sayuran
  • minyak
  • Sal
  • Lada
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun vichyssoise urang mimiti ngumbah sadaya sayuran. Urang motong bawang bodas, urang nyimpen bagian bodas sareng potong irisan ipis.
  2. Mesek sareng rendang bawang.
  3. Dina panci urang nempatkeun mentega sareng percikan minyak zaitun, urang nempatkeun bawang daun sareng bawang dicincang. Kami ngantep éta masak sakitar 5 menit dugi ka mimiti warna.
  4. Mesek kentang sareng potong, potong deui babarengan sareng bawang sareng bawang, aduk sadayana.
  5. Kami nambahan kaldu sayuran (ieu tiasa dipésér atanapi di pil) kana kasérol, éta kedah nutupan sadaya sayuran. Anggap éta masak salami 20-25 menit atanapi dugi kentang asak.
  6. Kami ngaluarkeun tina panas sareng ku mixer kami bakal naksir sadayana krim, urang balik deui kana seuneu, urang tambahkeun sakedik uyah sareng cabé.
  7. Nalika mimiti ngagolak, tambahkeun krim susu, urang bakal nambihan sakedik, aduk sareng pergaulan, intina kedah janten krim anu kandel.
  8. Urang ngaraos uyah, menerkeun upami diperyogikeun sareng siap dilayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.