Krim supa

Krim supa

Dinten ieu kami nyiapkeun Resep Dapur anu saderhana krim supa. A starter anu hadé pikeun sakulawarga, anu moal nyandak seueur waktos anjeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kuring parantos nganggo supa sareng shiitakes kanggo nyiapkeunana, tapi anjeun tiasa nyobian kombinasi anu sanés.

Pikeun masihan krim ka krim, kuring parantos ngalebetkeun krim dina bahan-bahan na. Upami anjeun nuturkeun diet atanapi ngan saukur milari anu langkung enteng, anjeun tiasa ngaleungitkeunana atanapi ngagentoskeunana susu ngejat. Émut yén upami anjeun moal langsung tuangeun, idéalna dijaga dina wadah kedap udara dina kulkas saatos mendingan.

Krim supa
Krim supa ieu saderhana pikeun disiapkeun sareng idéal salaku kursus anu munggaran. Suung sareng shiitakes parantos janten sekutu urang, tapi anjeun tiasa ngarobih campuran.
Author:
Jenis resép: Entree
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 60g. tina mantega
  • 1 bawang dicincang
  • 2 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 340 g. dihirup suung
  • 140 g. dihiris suung shiitake
  • 2 séndok tepung
  • 500 ml. kaldu sayuran atanapi hayam
  • 100 ml krim kanggo masak
  • Sapotong peterseli dicincang
  • Sal
  • Cabe hideung anu anyar digiling
Persiapan
  1. Dina kasér ageung urang ngalebur mentega dina panas sedeng-handap.
  2. Urang tambihan bawang, bawang bodas sareng supa, supa sareng tumis dugi lembut, 5 dugi 8 mnt.
  3. Urang tambihan tipung sareng urang aduk supados supa direspon sareng tipung asak.
  4. Urang tuang kaldu sareng mendidih. Sakali mendidih, turunkeun panas sareng simmer kanggo ngirangan 5 menit.
  5. Cabut 1 gelas suung tina kaserol sareng cadangan. Kami ngerakeun sésana dugi krim lemes kahontal.
  6. Janten, urang balikkeun kabel kana seuneu. Urang usum na urang ngempelkeun krim na. Masak deui 5-8 menit dugi ka ngagaduhan tékstur anu dipikahoyong.
  7. Kami nambihan supa, musim sareng Sprinkle jeung peterseli seger.
  8. Kami ngalayanan panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.