Zucchini entéh sareng krim leek kalayan pala

Zucchini entéh sareng krim leek kalayan pala

Usum zucchini nuju berehan. Salah sahiji cara anu paling gampang pikeun nyiapkeun éta nyaéta krim sareng seueur kamungkinan kombinasi! The krim lampu tina zucchini sareng bawang ku pala anu kuring ajak anjeun siapkeun ayeuna mangrupikeun salah sahiji seueur. Tarohan saderhana tapi sampurna pikeun ngalengkepan tuang anjeun.

Krim ieu éta disiapkeun ngan ku tilu bahan: bawang bombay, leek sareng zucchini. Bahan saderhana anu kuring henteu hoyong terang-terangan. Maka, anjeun parantos milih hiji rempah kanggo nambihan krim ieu, pala. Éta masihan sentuhan anu sangat halus tapi upami anjeun henteu resep, anjeun tiasa ngaleungitkeun atanapi ngagentos ku anu sanés.

Step by step nyaéta kaulinan barudak. Kumaha upami kuring resep dilakukeun nyaéta bubur bawang sakedik bari sareng bawang sateuacan nempatkeun sadaya bahan pikeun masak. Janten krim na nyandak raos langkung sakedik. Kuring biasana ngadamelna nganggo minyak zaitun tapi éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun nganggo sakedik mentega, kuring bakal nyobian waktos sanésna!

Resepna

Zucchini entéh sareng krim leek kalayan pala
Krim lampu zucchini sareng bawang daun sareng pala sederhana, énggal, murah sareng pilihan sampurna pikeun tuang anjeun.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 séndok minyak
  • ½ bawang
  • 4 daun bawang ageung
  • Zucchini sedeng
  • Sal
  • Lada
  • Pala
  • Cai
Persiapan
  1. Rendang bawang bombay sareng paré dina panci kalayan dua sendok minyak.
  2. Teras urang rendang daun bawang sareng urang tambahkeun kana casserole pikeun nuluykeun masak sadayana salami 3 atanapi 4 menit.
  3. Sedengkeun, urang motong zucchini kana batu. Nalika bawang sareng bawang daun lemes urang tambihan kana kaserol.
  4. Campur, tumis sababaraha menit na urang nutupan cai.
  5. Usum uyah sareng cabé, tambahkeun sakedik pala, pasang tutupna sareng Masak salami 10 menit.
  6. Pikeun béréskeun, urang grind. Maka urang ngan ukur kedah ngaraosan krim ringan zucchini sareng bawang daun sareng pala.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.