Krim ubi sareng santan

Krim ubi sareng santan

Kumaha mangpaatna krim. Aranjeunna disiapkeun dina waktos anu singget pisan sareng janten pilihan anu sampurna pikeun tuang siang dina waktos taun ayeuna upami diapresiasi nempatkeun anu haneut dina awak. Di imah teh waluh, zucchini sareng supa, tapi urang ogé biasana nyiapkeun ti jaman ka jaman krim ubi jalar.

Krim kentang amis ieu sareng santan, khususna, idéal pikeun sadayana anu nuturkeun a diet vegetarian atanapi vegansabab biasana diwangun ku sayuran sareng ngahindaran bahan asalna tina sato. Naséhat kuring nyaéta pas anjeun siap-siap, nyiapkeun porsi dua kali, janten anjeun bakal ngagaduhan bagian tina dua tuang atanapi tuang tuang dina minggu.

Krim ubi sareng santan
Kentang amis sareng krim santan ieu cocog pikeun kadaharan vegetarian sareng vegan sareng idéal pikeun ngempelkeun awak nalika tuang.
Author:
Jenis resép: Entree
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3 kentang amis
  • 1 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 510 g. jahé, parut
  • 1 bawang alit, dicincang
  • 1 séndok bubuk kari
  • 2 sendok peterseli garing sareng bumbu-bumbu sanésna
  • ½ séndok téh cabé
  • 1 apel dicincang
  • 3 gelas kaldu sayuran
  • 350 ml. santen
  • Kenari, blueberry sareng bumbu kanggo hiasan
Persiapan
  1. Dina panci kalayan séndok minyak zaitun tumis bawang bodas, bawang sareng jahé dugi bawang lembut sareng sisina mimiti enteng coklat.
  2. terus urang tambihkeun kari, peterseli sareng cabé, campur sareng masak sababaraha menit deui.
  3. Teras urang tambihan kentang amis, apel sareng kaldu sayuran sareng asak dugi ubi lembut.
  4. Sakali lembut, tambah santen tina panas na urang ngéléhkeun pikeun kéngingkeun krim. Entong nambihan sadayana sakaligus, lakukeun sakedik-sakedik dugi ka kéngingkeun konsistensi anu dipikahoyong.
  5. Kami ngalayanan panas krim ubi amis ngahias éta kalayan kacang sareng bumbu seger.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.